Neler Yeni

Yardım Türknet Telefon bağlantısı

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Ayrıca başvuruyu yapın nereden yapmak istiyorsanız eğer Türk Telekom alırsanız Türk Telekom daireye kadar bağlar hattınızda sorun yoksa başka ıss alırsanız Türk Telekom kutuya kadar bırakır ıss firmanız yine sorun yoksa hatta daireye kadar bağlar
Taahhüt var o yüzden almıyorum tt yoksa onu alacaktım

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Türknet'in de VOIP telefon hizmeti vardır.

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Onu biz mi bağlayacağız yoksa türknet mi ?
TurkNet bunun sizin sorumluluğunuzda olduğunu söyler. Elektrikçi de bağlayabilir kendiniz de. Biz destek istediğimizde TurkTelekom'dan destek ekibi geldi. 30-40₺ gibi bir ücret faturaya yansıdı. Doğru hattı bulabilirsen bunu kendinde yapabilirsin. Fazla daire varsa binada biraz zor olabilir.

Turknet'e geçtikten sonra TurkTelekom ekibi bağlı olan kabloları çıkarmıştı :)

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Ayrıca başvuruyu yapın nereden yapmak istiyorsanız eğer Türk Telekom alırsanız Türk Telekom daireye kadar bağlar hattınızda sorun yoksa başka ıss alırsanız Türk Telekom kutuya kadar bırakır ıss firmanız yine sorun yoksa hatta daireye kadar bağlar
Şimdi ben türknet başvuru yapacam benim bir şey yapmama gerek var mı bağlantı fln telefonla alakalı bir şey

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Şimdi ben türknet başvuru yapacam benim bir şey yapmama gerek var mı bağlantı fln telefonla alakalı bir şey
Başvuru yap. Sonrasında sana imzalaman gereken belgeleri e-posta adresine .pdf olarak gönderecekler. Bu dosyayı çıktı alıp imzaladıktan sonra belirtilen adrese kargolaman gerekiyor. Ücreti sana ait. Sonrasında bi' ekip gelip kabloların üzerine sizin hattınızı belirtmek için abone numaranız (telefon alan kodundan sonraki kısmı) yazacaklar. Sonrasında bağlantıyı yaptıktan ve modemde kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde internetiniz açılmış olacaktır.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Prki
Başvuru yap. Sonrasında sana imzalaman gereken belgeleri e-posta adresine .pdf olarak gönderecekler. Bu dosyayı çıktı alıp imzaladıktan sonra belirtilen adrese kargolaman gerekiyor. Ücreti sana ait. Sonrasında bi' ekip gelip kabloların üzerine sizin hattınızı belirtmek için abone numaranız (telefon alan kodundan sonraki kısmı) yazacaklar. Sonrasında bağlantıyı yaptıktan ve modemde kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde internetiniz açılmış olacaktır.
Peki saol

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Bina girişindeki internet/telefon kutusundan dairene kadar olan bağlantıyı yapmak senin sorumluluğunda. TurkNet, TurkTelekom ekibini gönderiyor. Bağlantı için ödediğin para TurkTelekom'a gidiyor. Yaklaşık 30-40₺ civarında faturana yansır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim :)

Ayzalcn04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ayaz
Merhaba arkadaşlar bende aşşağıdaki modem var altyapimiz türktelekom fiber türknet alacağım fakat telefon istiyor mu bağlantı için onu merak ediyorum çünkü modem de phone bağlantısı var.

ben türknet kullanıyorum 7 aydır bize 32mb s hız alacağımızı söyledir bizde gittik vdsl modem flan aldık . 7 aydır bekliyoruz bize hep türk telekomdan numara almaya çalışıyoruz diye geçiştiriyolar

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
ben türknet kullanıyorum 7 aydır bize 32mb s hız alacağımızı söyledir bizde gittik vdsl modem flan aldık . 7 aydır bekliyoruz bize hep türk telekomdan numara almaya çalışıyoruz diye geçiştiriyolar
Doğrudur. Kendi altyapısı olmayan yerlerde TT altyapısı kullanıyor. Biz TurkNet kullanırken 35 mbps olan interneti ilk birkaç gün haricinde hiç 35 mbps olarak kullanamadık. Bazen 12-16 mbps genelde ise 22-26 mbps hız aldık. Destek ekibi sağolsun uzunca bir mesajla ***** olduğumu söyleyerek wi-fi sinyallerinin duvarlardan geçerek hız kaybettiğini söyledi. Lakin destek mesajında bu hız testlerini farklı zamanlarda ve kablo ile yaptığımızı belirtmemize rağmen. Sonrasında ise hattı kapattık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom