- En İyi Cevap
- 4
An itibaren yaşanan durumdur. Biraz araştırdığımda direkt Turknet'in web adreslerine de erişimin olmadığını farkettim. Anlaşılan o ki büyük bir bağlantı sorunu yaşanıyor ve yaşatıyorlar.
Cidden bu bile yeterli satın aldıgım paketin yarısını bile kullanamıyorumbiz aşırı yüksek muazzam hızlı internet değil, stabil internet istiyoruz. anlamakta zorlanıyorlar...
İnternetim yavaşlamadı fakat bilgisayarımdan internete erişemedim, telefonda bir sıkıntı yoktu, DNS sunucusunu değiştirdiğimde düzeldi, tekrardan TurkNet DNS'sine geçince de sıkıntı olmadı fakat bu saatten sonra TurkNet dns kullanır mıyım bilmiyorum. Tesislerinde kar yağışı nedeni ile bi sıkıntı falan olmuştur belki çokta anlamam ama...An itibaren yaşanan durumdur. Biraz araştırdığımda direkt Turknet'in web adreslerine de erişimin olmadığını farkettim. Anlaşılan o ki büyük bir bağlantı sorunu yaşanıyor ve yaşatıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
yani doğrudur ama mesela benm int güzel türktelekom kullanıyorum ama gayet memnunumTürktelekom kullanıyorum her gün internet kesintisinden sıkıldım bu ülkenin altyapısını ne zaman düzeltecekler bıktım artık