TurkNet Türkiye Geneli İnternet Kesintisi

TurkNet'ten beklenebilir bir hareket.

@RevDeisDou sana TurkNet DNS'in sorunlu olduğunu ve harici modem alamayacak olanların TurkNet'e geçmemesi gerektiğini ve geçse bile TurkNet DNS'i değiştirmesi gerektiğini söylemiştim. Dedim dedim inanmadınız.

Ben olsam almam. Lakin gene desteği Telekom sağlayacak.

@Abdullah Hacıgül
Abi yanılmıyorsam hala ASUS Modemi kullanıyorsun. Modem arayüzünden DHCP Sekmesinden DNS'i Google DNS İle değiştirip varsa DNS'i yoksak seçeneğini işaretler misin?
TurkNet'in kalitesiz DNS Hizmetinden "tamamen" kurtulmanı sağlar en azından.

Zaten hata kodu olarak DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN veriyor. Bunun da DNS Kaynaklı sorun olduğu tamamen ortada.

Umarım yakın zamanda TurkNet deneyimini yeniden anlatan bir video yaparsın.
Arkadaş genel kesinti nedir bilmiyor heralde. DNS hakkında bir çalışma olmuş ve bitmiş. Zaten arkadaş DNS' i tekrar aktif ettiğinde sıkıntı çıkmamış. Ha ben Turknet DNS kullanın demiyorum google kullanıyorum da zaten :d

An itibaren yaşanan durumdur. Biraz araştırdığımda direkt Turknet'in web adreslerine de erişimin olmadığını farkettim. Anlaşılan o ki büyük bir bağlantı sorunu yaşanıyor ve yaşatıyorlarbir

An itibaren yaşanan durumdur. Biraz araştırdığımda direkt Turknet'in web adreslerine de erişimin olmadığını farkettim. Anlaşılan o ki büyük bir bağlantı sorunu yaşanıyor ve yaşatıyorlar.

Alıntıyı görüntüle
ben de kullanıyorum abi 1 ay önce de aynı şekilde sıkıntılar oldu
hatta baya fazlalaştı ki her akşam anlık kesintiler oldu
birkaç arkadaşımda da olmuş
sıkıntılı...
keşke alt yapıları çok sağlam olsa
gereken değer verilmiyor diye düşünüyorum ama ''hız veren'' şirketler vesselam <3 :D

1611061178808.png
Türknet kullanıyorum ping biraz kötü.

TurkNet'ten beklenebilir bir hareket.

@RevDeisDou sana TurkNet DNS'in sorunlu olduğunu ve harici modem alamayacak olanların TurkNet'e geçmemesi gerektiğini ve geçse bile TurkNet DNS'i değiştirmesi gerektiğini söylemiştim. Dedim dedim inanmadınız.

Ben olsam almam. Lakin gene desteği Telekom sağlayacak.

@Abdullah Hacıgül
Abi yanılmıyorsam hala ASUS Modemi kullanıyorsun. Modem arayüzünden DHCP Sekmesinden DNS'i Google DNS İle değiştirip varsa DNS'i yoksak seçeneğini işaretler misin?
TurkNet'in kalitesiz DNS Hizmetinden "tamamen" kurtulmanı sağlar en azından.

Zaten hata kodu olarak DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN veriyor. Bunun da DNS Kaynaklı sorun olduğu tamamen ortada.

Umarım yakın zamanda TurkNet deneyimini yeniden anlatan bir video yaparsın.
Ekran görüntüsünü Vodafone mobil veri ile bağlanarak aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri