ayn bende çözemedimNiyeyse Millenicom için çok şikayet gördüm ekşide falan. Forumda ise tam tersi övülüyor çözemedim
Milleni kullanıyordum hani şuanki fiyatlar hakkında bilgim yok ama eskiden kullanırken tahüt süresi boyunca iyiydi sonra fiyatlar artıtttı baya TurkNet geçtim bende memnunum şuan hem alt yapı varsa bayanda hızlı oluyorhangisi daha iyi? superonlıne kullanıyorum 8mbs veriyor şuan. oyunlarda anlık ping giriyor. turknet 16 mbs destekliyor. millenicom 35. 35 in hepsini verir mi?
oyunlarda pingin kaç, ,internette kopma oluyor muHiç bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorsan ki bunu bilmek zor türknet derdim ben 1.5 yıldan beridir kullanıyorum 95 TL 100mbs çok memnunum ama sıkıntı cıkmadıgından heralde müşteri hizmetleri cidden kötü
Bende 35mb gosteriyor ama enfazla 13mb aliyorumturknet 1 hafta önce baktıgımda 35 mb destekliyordu. Şimdi 16 gösteriyor
Pingle alakalı hiç sorun yaşamadım kopmada 2 kere fln oldu biri yarım saat sürmüştü diğerini hatırlamıyorum ama o mekana göre değişir benceoyunlarda pingin kaç, ,internette kopma oluyor mu