İnternet Servis SağlayıcıInternational Space station?
Türknetten aşırı memnunum ama fiyat artışı çok fazla el insaf yani yurt dışına baktığında aldıkları hıza rağmen bizden az ödüyorlar komik vallaBen öğrenci evinde netspeed kullandım. Memnundum. Hızımı tam aldım. Kopma vs sorunları nadir oluyordu(altyapım kötüydü). Şimdi Türknet kullanıyorum. Ben de değiştircem yakında. Çok pahalı gerçekten. Müşteri hizmetleri bile yok adam akıllı neden zam yapıyor bunlar anlamıyorum. Yapar da bu kadar yapılmaz yani.
140Ne kadar oldu ki
35mbps çıkmasının sebebi maksimum desteklediği paket olabilir belki tam olarak neden öyle bende anlamadımBen 50 mbps diye alıyorum 40-45 arası geliyor. Steam indirmede 5.2-5.5 felan oluyor. Altyapımı sorguladım 43 mbps çıkıyor. 45mbps verirler maksimum bana. Türknet ile şuan sorguladım 35mbps çıkıyor. Ben de anlamadım.
Şuan 50 mbps kullanıyorum. Aynı dairemi seçiyorum 35 mbps gösteriyor. Garip. Bir şey anlamadım inanki. Acaba şuanki port 50 destekleyip yeni port mu 43 destekliyor?35mbps çıkmasının sebebi maksimum desteklediği paket olabilir belki tam olarak neden öyle bende anlamadım![]()
Öyle bir şeyin mümkünatı yok. Kuzenim 83 mbps destekliyor ama netspeed'ten baktığımızda en fazla 17 gözüküyor garip bir şekilde bir hata olmalı bunda.Şuan 50 mbps kullanıyorum. Aynı dairemi seçiyorum 35 mbps gösteriyor. Garip. Bir şey anlamadım inanki. Acaba şuanki port 50 destekleyip yeni port mu 43 destekliyor?
Arayıp sormak lazım o zaman. Net bir cevap almak için.Öyle bir şeyin mümkünatı yok. Kuzenim 83 mbps destekliyor ama netspeed'ten baktığımızda en fazla 17 gözüküyor garip bir şekilde bir hata olmalı bunda.
Netspeed oneririm. Bende kullaniyorum:Türknet yüksek bir bindirim yaptı biliyorsunuz ki sizce hangi issyi tercih etmeliyim millenicom vs. önerebileceğiniz memnun kaldığınız iss var mı?
forum.donanimarsivi.com