19koc98
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Fiber yoksada alınır mı?Ben memnunum. Geçersen kodda veririm. İlk ay 1-2 sıkıntı haricinde sıkıntı yaşamadım. Altyapım 50 aldığım hız 44-55 arası değişken. Valorant pingim 6 Lol pingim 11. Hız testi 5ms. Sorun varsa cevap verebilirim.
net alınırFiber yoksada alınır mı?
Ben aldım memnunum. Pingi çok iyi.Fiber yoksada alınır mı?
dostum kablonete bakarmısın 100mb 100 tl paketleri vardıMerhabalar, türknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapı max 75 mb/h destekliyor 100 TL. Sizlerin performansı nasıl önerir misiniz?
ADSL nasıldır? Komik olacak ama?Ben aldım memnunum. Pingi çok iyi.
Valla ADSL ise firmaya çok bakma hangisi ucuzsa geç. Turknet pahalı kalır.ADSL nasıldır? Komik olacak ama?
Altyapısı her yerde yokdostum kablonete bakarmısın 100mb 100 TL paketleri vardı
Müşteri hizmetleri yokmuş doğru mu?Valla ADSL ise firmaya çok bakma hangisi ucuzsa geç. Turknet pahalı kalır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altyapısı her yerde yok
OIM var. Yazışarak ulaşıyorsun.Müşteri hizmetleri yokmuş doğru mu?
VDSL ise Turktelekom bakıyor kuruluma.Ben ayıb 24 ünde yeni çıktığım eve türknet başvurusu yaptım. 1 inde onaylandı belgelerim. 10 gün oldu hala modemi gelip takmadılar. Kendi internetim de bitti nerdeyse hala tık yok. Cidden biraz umarsız davranıyorlar.
Müşteri hizmetleri yok derken var ama çözüm yokmuş. Mehmet Yılmaz'ın konusundan gördüm de. Sorun olduğu halde sorun yok yazmışlar.OIM var. Yazışarak ulaşıyorsun.