Türknete geçilir mi?

Müşteri hizmetleri yokmuş doğru mu?
evet yok türknette hiç bi şekilde yardımları olmuyor 2 tane türknetli arkadaşım var onlar diyor zaten yorum yaparsa bi yerimden uydurmuyorum rezalet bi sistemleri var yardım konusunda

Kurulum sonrası memnun olan bazı kullanıcılar var.
Eğer şanslıysan, onlar gibi rahatça kullanırsın.
Ama eğer...
Kurulum sonrası bir sorun yaşarsan, Allah yardımcın olsun.
TurkNet ile yaşadığım sorunları buraya yazsam, 8 sayfa konu olur.

VDSL² kullanıyorum gayet iyi 4 gün önce geçtim hız 55mbps filan alıyom. Müşteri hizmetlerine 2 3 defa bağlandım hepsinde çözüm sundular.

VDsl adsl ne peki gençler türknet hangisini tercih etmeliyim

alınır 95 mbps download 7.7 upload alıyorum

Ben memnunum. Geçersen kodda veririm. İlk ay 1-2 sıkıntı haricinde sıkıntı yaşamadım. Altyapım 50 aldığım hız 44-55 arası değişken. Valorant pingim 6 Lol pingim 11. Hız testi 5ms. Sorun varsa cevap verebilirim.
benimde altyapım 84mb/h destekliyor ben türk nete geçsem bu hız değerlerini alabilir miyim , şuan ki internet hızım çok düşük 1mb/h bile değil 800kb/h

Arkadaşım kullanıyordu 1 hafta interneti gelmedi düzelttik demişler ama hiç gelmemiş sadece bu değil bunu gibi bir kaç tane oldu hız sorunu da oldu o yüzden başka sağlayıcıya geçiceklerdi

BEN İLK TANIŞTIĞIMDA AŞIRI MEMMUNDUM AMA 2 DEFA GEÇİŞ SAĞLADIĞIMDA HİÇ MEMMUN KALAMADIM ÖNCEDEN TAK MÜÜŞTERİ HİZMETLERİNE BAĞLANIRDI ŞİMDİ HAYAL NETSPEDD 7/24 MÜŞTERİ HİZMETLERİ MEVCUT Bİ ONA BAK İSTERSEN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım kullanıyordu 1 hafta interneti gelmedi düzelttik demişler ama hiç gelmemiş sadece bu değil bunu gibi bir kaç tane oldu hız sorunu da oldu o yüzden başka sağlayıcıya geçiceklerdi
AYNI SORUNLARIU BENDE YAŞADIM

75 civarı alırsın
Bunun garantisi yok.
TurkNet'in kendi sitesinden "Ne hız alırım" kısmında altyapı sorgulaması yapıldığı zaman çıkan sonuç: 87 Mbps
Adrese verilen max. internet hızı: 49 Mbps
Kullanılabilen max. internet hızı: 46/47 Mbps
Screenshot_4.png

Bunun garantisi yok.
TurkNet'in kendi sitesinden "Ne hız alırım" kısmında altyapı sorgulaması yapıldığı zaman çıkan sonuç: 87 Mbps
Adrese verilen max. internet hızı: 49 Mbps
Kullanılabilen max. internet hızı: 46/47 Mbps
Alıntıyı görüntüle
Eğer ekstra bir sıkıntı yaşamazsa alacağı hız zaten bu. Garanti değil. Lakin muhtemelen alır. Herkes sorun yaşamıyor sonuçta.

Geri