bem kullandım bence geçilmez belki türknet altyapım yok die süperonline çook iyi amaMerhabalar, türknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapı max 75 mb/h destekliyor 100 TL. Sizlerin performansı nasıl önerir misiniz?
bem kullandım bence geçilmez belki türknet altyapım yok die süperonline çook iyi amaMerhabalar, türknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapı max 75 mb/h destekliyor 100 TL. Sizlerin performansı nasıl önerir misiniz?
evet yok türknette hiç bi şekilde yardımları olmuyor 2 tane türknetli arkadaşım var onlar diyor zaten yorum yaparsa bi yerimden uydurmuyorum rezalet bi sistemleri var yardım konusundaMüşteri hizmetleri yokmuş doğru mu?
benimde altyapım 84mb/h destekliyor ben türk nete geçsem bu hız değerlerini alabilir miyim , şuan ki internet hızım çok düşük 1mb/h bile değil 800kb/hBen memnunum. Geçersen kodda veririm. İlk ay 1-2 sıkıntı haricinde sıkıntı yaşamadım. Altyapım 50 aldığım hız 44-55 arası değişken. Valorant pingim 6 Lol pingim 11. Hız testi 5ms. Sorun varsa cevap verebilirim.
75 civarı alırsınbenimde altyapım 84mb/h destekliyor ben türk nete geçsem bu hız değerlerini alabilir miyim , şuan ki internet hızım çok düşük 1mb/h bile değil 800kb/h
AYNI SORUNLARIU BENDE YAŞADIMArkadaşım kullanıyordu 1 hafta interneti gelmedi düzelttik demişler ama hiç gelmemiş sadece bu değil bunu gibi bir kaç tane oldu hız sorunu da oldu o yüzden başka sağlayıcıya geçiceklerdi
Bunun garantisi yok.75 civarı alırsın
Eğer ekstra bir sıkıntı yaşamazsa alacağı hız zaten bu. Garanti değil. Lakin muhtemelen alır. Herkes sorun yaşamıyor sonuçta.Bunun garantisi yok.
TurkNet'in kendi sitesinden "Ne hız alırım" kısmında altyapı sorgulaması yapıldığı zaman çıkan sonuç: 87 Mbps
Adrese verilen max. internet hızı: 49 Mbps
Kullanılabilen max. internet hızı: 46/47 Mbps
Alıntıyı görüntüle