Port olmadığı için sorgulama yapamıyorsunonu detaylı konuşman lazım türknette sorgula altyapıyı
arayıp görüş birader ben 1000 e 1000 kulalnıyorum türknet çekti altyapıyı 2 saatte gelip bağlayıp gititler modem parası falanda vermiyorsun onlar getiriyorPort olmadığı için sorgulama yapamıyorsun
Hizmet numarası ile geçiş yapıyoruz biz ben 100/20 kullaniyorken çok rahat bu apt4l tirma nasıl veremiyor
Gigafiber kullanıyorsan lütfen cevap varme BİLADERRarayıp görüş birader ben 1000 e 1000 kulalnıyorum türknet çekti altyapıyı 2 saatte gelip bağlayıp gititler modem parası falanda vermiyorsun onlar getiriyor
kes valla iki saattir cins cins cevap verme başlarım çalımına ergen velet işine git neyine senin 100 mbps internet gerzekGigafiber kullanıyorsan lütfen cevap varme BİLADERR
Eyvallah hocam mantıklı yazan ilk defa siz oldunuzadamlar sistemde ne yazıyosa onu görüyor söylüyor kral. bizzat bilemezler haliyle ya sistemleri eski kalmıştır yada porttan vsdir. irtibat kurabiliyosan anlatmaya çalış. ama zaten alabiliyorsan kurduktan sonra alabildiğini verirler her zaman verilerle tutmuyor. vdslde 100 diyolardı 70 alıyordum fiberde 100 diyoarlar 110vs çıkıyo bazen değişiyor yani altyapıya göre adamlarda tt ye bağlı altyapı sonuyçta
Sen bir ban yede akıllanirsinkes valla iki saattir cins cins cevap verme başlarım çalımına ergen velet işine git neyine senin 100 mbps internet gerzek
gerzek hakaret değil istediğin kadar repleyebilirsin mesela gerizekalıda hakaret değilEyvallah hocam mantıklı yazan ilk defa siz oldunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bir ban yede akıllanirsin