Skynel
80+ Gold
Dahası
Dostum ben de baktım ama bulamadım kısaca özetleyecek olursam ben türkneti aradığım zaman bana internette herhangi bir kopma olmayacağını söylediler bana kullanıcı adı ve şifre verildikten sonra girdim ama herhangi bir şekilde 1 gün boyunca internet erişimi alamadım internetim bağlandıktan sonra internette kimse olmamasına rağmen ping sorunları ve kopma problemleri yaşadım bu arada bu internetim gelmediği 1 gün ki süreçte defalarca aramama ve konu açmama rağmen cevap verilmedi ve kendilerine ulaşamamıştım internetimde kopma ve ping problemleri olunca defalarca kez yazdım dostum aramaya çalıştım arayamadım nedeni de şu uygulamasında konu açamıyorum türknete geçtiğimden beri uygulamasında mahallenizde altyapı sorunu vardır diyor konu açmama izin vermiyor arıyorum destek hattını destek hattı da şu cümleyi kuruyor mahallenizde kaynaklı bir altyapı kaynaklı sorun oluşmuştur ekiplerimizi yönelttik diyor ve otomatik kapatıyor hiç bir şekilde ulaşamamıştım ve destek alamamıştım bu arada bu altyapı problemi TTNetden geçtiğim anda yazmaya başladı TTNetde iken herhangi bir problem yaşamıyordum altyapı ile ilgili ama güya Türknete geçtikten sonra altyapıda problem olduKonularına baktım ama göremedim link atarmısın acaba?