altyapısı 1000 mbps destekleyenler için nimet desteklemeyenler için zulümGüncel fiyat bu şekilde.
24 ay sözleşip 300 600 anlaşmayla güzel fiyata geliyordu tt. Evet öyle oldu ya.Bu sefer iptali çaktım ya iyi şımardılar , fiyatı uygun diye tercih ediyorduk türk telekomu geçti adamlar![]()
yarın detaylı bakacağım her 3 ayda bir 100tl zam geleceğine sabit 600tl olsun bir güvence olur en azından24 ay sözleşip 300 600 anlaşmayla güzel fiyata geliyordu tt. Evet öyle oldu ya.
Peşin ödeme ya da ay ay ödemenin yanında abonelik 12 24 ay da sunsalar avantaj olur. Taahhütsüz kullananlar istediğinde eğer alt yapıları iyiyse sorunsuz kullanıyorsa 12 24 ay taahhüt yapıp güzelce zamdan etkilenmeden aboneliğe geçme imkanları olsa aslında iyi olur.yarın detaylı bakacağım her 3 ayda bir 100tl zam geleceğine sabit 600tl olsun bir güvence olur en azından
allahtan peşin almışız yıllıkGüncel fiyat bu şekilde.
Taksit yaptıysan güzel olur. Peşin ödendiyse pek avantajı yok bence. Şak diye nete 4.8k az para değil.allahtan peşin almışız yıllık
geçtiğimiz ay iptal edip turk telekoma geçtim , beni iptal gerekçemi sormak için aradılar , konuşan kadın çok ukala şekilde fiyattan dolayı ayrıldınız ama toptan ödeyip indirimli şekilde sahip olabilirdiniz gibi ukala ukala cevaplar verdi, turk telekomda 440 tl ödüyorum aylıkGüncel fiyat bu şekilde.