Neler Yeni

Turknet'in Olmayan Müşteri Hizmetleri ve Yaşadıklarım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,206
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bulunduğun il ve ilçeye göre değişir. Türknet kendi hattına bağlı bir lokasyonda otursaydın. 99 TL ücretle 750 up 750 donw internet hızını taahütsüz ve sınırsız olarak alabilirdin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle düşünmemeniz gerekiyor. Blinçli bir kullanıcınız ve topu sadece yönlendirici firmasına atmak ayıptır :) Türknet router Türktelekom Modem gibi düşünün Onlar size 15 verebiliriz yazısını türktelekom verilerine bakarak söylüyorlar . Kendi hatlarında olsa zaten en az alacağınız hız 750 up 750 down garantili 99 TL :)
Kendi hatları ülkenin %1'inde bile yok. Şu an için boşa güzelleme yapmaktan fazlası değil. Ben Türknet kullanıyorsam Türknet bakacak, herkes bilmek zorunda değil sonuçta bu işin detaylarını.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hocam ben foruma yeniden başladığımdan beri sizin bu internet sorununuz var. Bence arkadaşın dediği gibi türktelekom genel merkeze gidin ve altyapınız hakkında dilekçe verin. Anladığım kadarıyla bölgenizde adsl eski bir altyapı var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,206
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Screenshot_5.jpg

Bu arada Türk Telekom ile görüş diyenler için Telekom müdürlüğüyle olan mail trafiğim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bütün yaşananları bir arada görünce ciddiyeti yeniden anladım.
Serdar Abime sorayım bakalım ne diyecek bu konu hakkında.

Cidden acı bir durum. Peki komşuda durum nasıl :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bulunduğun il ve ilçeye göre değişir. Türknet kendi hattına bağlı bir lokasyonda otursaydın. 99 TL ücretle 750 up 750 donw internet hızını taahütsüz ve sınırsız olarak alabilirdin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle düşünmemeniz gerekiyor. Blinçli bir kullanıcınız ve topu sadece yönlendirici firmasına atmak ayıptır :) Türknet router Türktelekom Modem gibi düşünün Onlar size 15 verebiliriz yazısını türktelekom verilerine bakarak söylüyorlar . Kendi hatlarında olsa zaten en az alacağınız hız 750 up 750 down garantili 99 TL :)
Hiçbiri babamızın firması değil. Fakat nedense savunmaya çalışıp duruyorsunuz.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
TT kullanıyorum,kopma olayları çok nadir geceleri oluyor. Açıkçası TT müşteri hizmetleri açısından gayet iyi, herhangi bir sorunum olduğu zaman hemen çözüldü. Tarifeleri pahalı ama Türkiye'de pahalı olmayan bir şey yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,206
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
TT kullanıyorum,kopma olayları çok nadir geceleri oluyor. Açıkçası TT müşteri hizmetleri açısından gayet iyi, herhangi bir sorunum olduğu zaman hemen çözüldü. Tarifeleri pahalı ama Türkiye'de pahalı olmayan bir şey yok.
Şu an Türk Telekom ADSL tarafında daha ucuz zaten Türknet'ten. Son zamlarından sonra fiyat avantajı da kalmadı, müşteri hizmetleri gelişti mi desen o da yok.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
1629979718369.png

o.O2

şaka bi yana rezilliğin daniskası türknet fiber miber eyvallah ama bi işin düşerse yandın direk şuan kablonetteyim altyapıları evet eski ama en azından sabit hızla veriyorlar 2 senede yaşadığım sorunlar maximum 3 tanedir

gerçekten rezil bir müşteri hizmetleri var

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,206
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alıntıyı görüntüle
o.O2

şaka bi yana rezilliğin daniskası türknet fiber miber eyvallah ama bi işin düşerse yandın direk şuan kablonetteyim altyapıları evet eski ama en azından sabit hızla veriyorlar 2 senede yaşadığım sorunlar maximum 3 tanedir

gerçekten rezil bir müşteri hizmetleri var
Otomatik mesaj o, zaten başka bir şey yaptıkları yok :D

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Netspeed ile bende benzer bi sorundayım. İç tesisatı değiştirin dediler değiştirdim hala aynı. Boş boş masraf yaptırıyorlar insana.

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
TürkNet sorunu çözmek konusunda gerçekten berbat fakat altyapı sağlam ise genelde iyi internet veriyor 5 tane TürkNet kullanan arkadaşım var ben dahil sorun yaşayan görmedim herkes sadece müşteri hizmetlerinde sorun çekiyor internet yükseltmek istediği zaman. Bulunduğunuz bölgede internet kullanan kişilere sorun hangi İSS kullanıyor ? Bağlantı problemi var mı ? biraz araştırdıktan sonra en az sorunlu olanı kendiniz seçip deneyin derim TürkTelekom'un çözüm olacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom