Neler Yeni

Türknetten başka iss e geçeceğim öneri ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökdeniz Demirbağ
altyapım max 52 mbps vdsl destekliyo mevcut internetim türknet . pingi düşük ve vaadettiği hızı verebilcek iss arıyorum . Biraz araştırınca şunları buldum :

NetSpeed
ComNet : Boş evrak imzalattıklarını söyleniyo
Millenicom
GibirNet
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul Kağıthane,levent taraflarında yaşıyorum

ahmetbirs

80+ Bronze
altyapım max 52 mbps vdsl destekliyo mevcut internetim türknet . pingi düşük ve vaadettiği hızı verebilcek iss arıyorum . Biraz araştırınca şunları buldum :

NetSpeed
ComNet : Boş evrak imzalattıklarını söyleniyo
Millenicom
GibirNet
boş evrak muhabbeti yazdırma sırasında oluşan bir problemde olabilir ben ve etrafımdakiler böyle bir durum yaşamadık o konuya yazdım. Eğer istanbuldaysan ben istanbulda oldugumda dolayı ve alt yapının şuan 52 vermeye yetecek kadar iyi oldugunu düşünerek bence comnete gecebilirsin

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Netspeed önerebilirim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Görkem çetinkaya
boş evrak muhabbeti yazdırma sırasında oluşan bir problemde olabilir ben ve etrafımdakiler böyle bir durum yaşamadık o konuya yazdım. Eğer istanbuldaysan ben istanbulda oldugumda dolayı ve alt yapının şuan 52 vermeye yetecek kadar iyi oldugunu düşünerek bence comnete gecebilirsin
Comnetin bir de müşteri hizmetleri sıkıntıymiş doğru mu?

ahmetbirs

80+ Bronze
diğer bu hizmeti 200+ liraya satan firmalar gibi bir müşteri hizmetleri beklemeyi tabi ama bu tarz konularda göreceksin ki comnet kullanıp hiç sorun yaşamayan o kadar cok adam var ki hayret edersin ben ne kadar tereddüt ettim gecerken ve alalı neredeyse 7 8 ay olacak 1 kere müşteri hizmetlik dururum olmadı sadece birkaç gece cok gec saatlerde netim kesildi oda bakımdır diyerek hiç iletişime geçmedim ve sabahına netim vardı kb hızlı hızlı böyle yazdım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
gibirneti baya araştırdım oraya geçmeye karar verdim 500+peering ucuz fiyat mükemmel steamda ücretsiz oyun kütüphanesi falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökdeniz Demirbağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer bu hizmeti 200+ liraya satan firmalar gibi bir müşteri hizmetleri beklemeyi tabi ama bu tarz konularda göreceksin ki comnet kullanıp hiç sorun yaşamayan o kadar cok adam var ki hayret edersin ben ne kadar tereddüt ettim gecerken ve alalı neredeyse 7 8 ay olacak 1 kere müşteri hizmetlik dururum olmadı sadece birkaç gece cok gec saatlerde netim kesildi oda bakımdır diyerek hiç iletişime geçmedim ve sabahına netim vardı kb hızlı hızlı böyle yazdım
12 ay comnette kalınca 12 aylık parasını peşinmi veriyosun yoksa her ay düzenli şekildemi ödeniyor

ahmetbirs

80+ Bronze
12 ay comnette kalınca 12 aylık parasını peşinmi veriyosun yoksa her ay düzenli şekildemi ödeniyor
peşin veriyorsun ama 3 aylıkta peşin ödeyebilirsin aylıkta alabilirsin tek tek ama 6 ay ve 12 aylık peşin ödemelerde indirim kazanıyorsun

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Görkem çetinkaya
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende türknetten geçeceğim umarım sıkıntı çıkmaz.

ahmetbirs

80+ Bronze
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende türknetten geçeceğim umarım sıkıntı çıkmaz.
bende türknetten geçtim 5 dk netim gitti comnetin modem ıd şifresini girmemle anında netim geldi ve sorunsuz kullanmaya başladım

RAMSES

80+
O kadar müşteri sorun yaşamıyorken bazı kullanıcılar neden yaşıyor hiç sordunuz ?
Müşteri hizmetlerinden şikayet almayan firma var mı ?
Alt yapısı iyi olan adamın temsilci ile işi olmaz :)

Kusursuz firma yoktur bilinçsiz ve kötü alt yapı vardır

Top Bottom