leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,932
Bu kodları çözümleyecek kadar bilgim olsa zaten şimdiye bir datacenter'da işe girmiştim.
Bu kodları çözümleyecek kadar bilgim olsa zaten şimdiye bir datacenter'da işe girmiştim.
Zaten datacenterda çalışmıyor musunuz hocamBu kodları çözümleyecek kadar bilgim olsa zaten şimdiye bir datacenter'da işe girmiştim.
Keşke çalışsam da para kazansam.Zaten datacenterda çalışmıyor musunuz hocam![]()
Bende şöyle bir şey daha oluyor ; Cs GOdayım (bu bahsettiğim bütün internetli oyunlar için geçerli) oyunda pingim 60 gözüküyor ama ben oyunda ışınlanarak oynuyorumBu kodları çözümleyecek kadar bilgim olsa zaten şimdiye bir datacenter'da işe girmiştim.
Paket kaybı olabilir.Bende şöyle bir şey daha oluyor ; Cs GOdayım (bu bahsettiğim bütün internetli oyunlar için geçerli) oyunda pingim 60 gözüküyor ama ben oyunda ışınlanarak oynuyorum
zaten çıkış gücüm 7-12 arası gerçekten az bundan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden türktelekoma bir daha başvurup kara kutudan gelen kabloyu tamamen değiştirmelerini isteyeceğimPaket kaybı olabilir.
Onunla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.zaten çıkış gücüm 7-12 arası gerçekten az bundan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden türktelekoma bir daha başvurup kara kutudan gelen kabloyu tamamen değiştirmelerini isteyeceğim
Muhammed hocam merhaba bizimde kara kutudan daireye gelen kablonun sorunlu olduğunu söylediler ama 2 yıllık taahhüt yaptırmıştım 1.senesi haftaya doluyor kapattıracağım.Tüketici heyetine başvurup borcuda ödemeyeceğim.Çünkü kanunda 1 seneden fazla hiçbirşey iin taahhüt yaptıramazsın yazıyor.ablam mart ayında 2 senelik yeniledi :/
ben de sorunumu hallettim . Düşündüğüm gibi kara kutudan gelen kabloda sıkıntı varmış onu değiştirdiler ama halen vaad ettikleri hızı veremiyorlar . En azından artık internet kesilmesi yaşamıyorumMuhammed hocam merhaba bizimde kara kutudan daireye gelen kablonun sorunlu olduğunu söylediler ama 2 yıllık taahhüt yaptırmıştım 1.senesi haftaya doluyor kapattıracağım.Tüketici heyetine başvurup borcuda ödemeyeceğim.Çünkü kanunda 1 seneden fazla hiçbirşey iin taahhüt yaptıramazsın yazıyor.