turktelekom internet sorunu

NemesisPlayer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
istanbul sultanbeylide oturmaktayım ama internetim turktelekom çok yavaş bi internetimiz var bu nasıl çözülür. bazen 680 kbps bile alamıyorum ve internet faturamız 200 mbps anlaşmalı yani bizden 200 mbps parası alıyorlar ama 1 mbps bile olmuyor.şimdiden teşekkürler dostlarım bi öneriniz falan olursa.

O nasıl oluyor ?
200 mbps internet anlaşmanız var fakat 680 kpbs bile mi alamıyorsunuz ?
Türk Telekom'u arayın.
Şuradan da bir sorgulama yapar mısınız?

dostum seçtiğin haneye ait altyapı bulunamadı diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl oluyor ?
200 mbps internet anlaşmanız var fakat 680 kpbs bile mi alamıyorsunuz ?
Türk Telekom'u arayın.
Şuradan da bir sorgulama yapar mısınız?
şuanda böyle

Ekler

• IMG_0020.JPG
    IMG_0020.JPG
    1.7 MB · Hit: 45
TT en fazla 100 mbps veriyor normal kullanıcılara. 192.168.1.1 hat değerlerinizi atar mısınız ? Dsl istatistikleri gibi bir şey yazıyor olması lazım.

Bİrinci olarak hız testini www.hıztesti.com.tr adresinden yap
hattınız 4 mbps olmalı 200gb kotalıdır o yüzden 1 mbps yakın internet erişimi alıyorsun
ilk olarak bir arıza kaydı oluştur tt gelip kutuya kadar ölçüm yapsın veya sistemsel bir sorun olabilir onada baksın

Bİrinci olarak hız testini www.hıztesti.com.tr adresinden yap
hattınız 4 mbps olmalı 200gb kotalıdır o yüzden 1 mbps yakın internet erişimi alıyorsun
ilk olarak bir arıza kaydı oluştur tt gelip kutuya kadar ölçüm yapsın veya sistemsel bir sorun olabilir onada baksın
internet kotasız yani sınırsız bizim tarifemiz 200mbps
dediğin şeyi yapıcam

TT en fazla 100 mbps veriyor normal kullanıcılara. 192.168.1.1 hat değerlerinizi atar mısınız ? Dsl istatistikleri gibi bir şey yazıyor olması lazım.
ne atmam lazım

192.168.1.1 e giriş yapıp DSL bilgi yazıyor olması lazım orayı atar mısın ?

internet kotasız yani sınırsız bizim tarifemiz 200mbps
dediğin şeyi yapıcam

ne atmam lazım
200 gb dır o 200 mbps li bir tarife yok 100 mb daha sonre 1gb olarak var oda metro internet oluyor

Klasik Turkish Telekom dicem okadar da kötü olması imkansız bi Türk Telekomu arayın.

altyapı sorgular mısın önce.

Geri