Öyle ciddenbir şey olmaz hocam geçen sene ben TT den kurtulmak için 800 ödemiştim.
180TL 3 paket sigara parası ama faturasıza geç unutma
Ben ona başvurmuştum. Ancak iptal ettim, turk telekom 40 gb + sınırsız sosyal medyaya geçeceğimturkcell 60gb olan daha mantıklı değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
bu başlıktaki sınırsız sosyal medya mı veriyorBen ona başvurmuştum. Ancak iptal ettim, turk telekom 40 gb + sınırsız sosyal medyaya geçeceğim
online asistana sordum vergiler hariç şuan cayma bedelin 145 tl yazıyor ben tt bayisine gidiyom aga
Ya beyler şimdi benim hat turkcell faturasızdaydı ben turkcell e geri dönmek için dün hattımı internetten vodafone a taşıdım 3 gün içinde kimliğinizle en yakın şubemizden gelip simkartınızı alabilirsiniz yazdı.Şimdi ben bayiye gitmeden direk bunlara geçsem ceza falan gelmez değilmi yine vodafone faturasıza taşıdım turkcell faturasızdan vodafone faturasızEkledim
Ben sadece YouTube ve benim olduğum yerde daha iyi çekim sağladığından ttye geçeceğim yoksa ben de turkcelle başvurdum iptal ettim biraz önceturkcell 60gb olan daha mantıklı değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Reis asistana sor bakalım ne kadar çıkacakYa daha yeni ttye geçmiştim, 25gb'a 295 tl ödüyorum adamların yaptığı kampanyaya bak -_- Turkcell 40gb 320tl olana geçeyim daha iyi yani 15tl daha fazla verip 15gb daha fazla kullanırım en azından. TT ile ilk ayımı doldurdum, çok bir cayma bedeli çıkmaz inş :d
Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.Ya beyler şimdi benim hat turkcell faturasızdaydı ben turkcell e geri dönmek için dün hattımı internetten vodafone a taşıdım 3 gün içinde kimliğinizle en yakın şubemizden gelip simkartınızı alabilirsiniz yazdı.Şimdi ben bayiye gitmeden direk bunlara geçsem ceza falan gelmez değilmi yine vodafone faturasıza taşıdım turkcell faturasızdan vodafone faturasız
1. için sadece en son tarifede, 40 gb olan pakette sınırsız sosyal medya var.bu başlıktaki sınırsız sosyal medya mı veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tt kullanıyorum hali hazırda bunu kullanma şansım var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
netgsm i güzel bitiriyolar yalnız he
Reis iptal ettirebilirmiyimki acaba daha para ödemedim simkart almadım kimlik falan götürmedim hiçbirşey yok ortada.Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.