Neler Yeni

🔥İndirim Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

pcfan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
z
turkcell 60gb olan daha mantıklı değil mi ben mi yanlış düşünüyorum

pcfan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
z
Ben ona başvurmuştum. Ancak iptal ettim, turk telekom 40 gb + sınırsız sosyal medyaya geçeceğim
bu başlıktaki sınırsız sosyal medya mı veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tt kullanıyorum hali hazırda bunu kullanma şansım var mı

netgsm i güzel bitiriyolar yalnız he

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
online asistana sordum vergiler hariç şuan cayma bedelin 145 tl yazıyor ben tt bayisine gidiyom aga
Ya beyler şimdi benim hat turkcell faturasızdaydı ben turkcell e geri dönmek için dün hattımı internetten vodafone a taşıdım 3 gün içinde kimliğinizle en yakın şubemizden gelip simkartınızı alabilirsiniz yazdı.Şimdi ben bayiye gitmeden direk bunlara geçsem ceza falan gelmez değilmi yine vodafone faturasıza taşıdım turkcell faturasızdan vodafone faturasız

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Ya daha yeni ttye geçmiştim, 25gb'a 295 tl ödüyorum adamların yaptığı kampanyaya bak -_- Turkcell 40gb 320tl olana geçeyim daha iyi yani 15tl daha fazla verip 15gb daha fazla kullanırım en azından. TT ile ilk ayımı doldurdum, çok bir cayma bedeli çıkmaz inş :d

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Ya daha yeni ttye geçmiştim, 25gb'a 295 tl ödüyorum adamların yaptığı kampanyaya bak -_- Turkcell 40gb 320tl olana geçeyim daha iyi yani 15tl daha fazla verip 15gb daha fazla kullanırım en azından. TT ile ilk ayımı doldurdum, çok bir cayma bedeli çıkmaz inş :d
Reis asistana sor bakalım ne kadar çıkacak

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Kaya
Ya beyler şimdi benim hat turkcell faturasızdaydı ben turkcell e geri dönmek için dün hattımı internetten vodafone a taşıdım 3 gün içinde kimliğinizle en yakın şubemizden gelip simkartınızı alabilirsiniz yazdı.Şimdi ben bayiye gitmeden direk bunlara geçsem ceza falan gelmez değilmi yine vodafone faturasıza taşıdım turkcell faturasızdan vodafone faturasız
Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yuşa Berat Özhal
bu başlıktaki sınırsız sosyal medya mı veriyor

tt kullanıyorum hali hazırda bunu kullanma şansım var mı

netgsm i güzel bitiriyolar yalnız he
1. için sadece en son tarifede, 40 gb olan pakette sınırsız sosyal medya var.
2. için de eğer faturasızdaysan geçebilirsin
3. de yanlış, bu her sene yapılan bir şey netgsm lik bi durum yok. Geçen sene de aynı paketi 250 tl ye kullanıyordum türk telekomda. Şu anda 320 tl olmuş

EDMIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çakır
Başkasının adına olan hattı kendim nasıl ttye geçiririm?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.
Reis iptal ettirebilirmiyimki acaba daha para ödemedim simkart almadım kimlik falan götürmedim hiçbirşey yok ortada.

Top Bottom