Neler Yeni

TürkTelekom rezilliği

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
2. Ay önce yan tarafta yapılan inşaata araç girerken hatları kopardılar 1 hafta sonra gelip TürkTelekom tarafından onarıldı ama o zamandan beri internetim yüksek paket kaybı ve anlık ping yükselişi bazen çökmeler youtubede 1 video bile açmama durumu oluyordu tamam dedim katlandim ama 2 hafta önce elektriklerimiz gidip geldikten sonra internetimiz 5 dakikada bir gidip gelmeye dsl bağlantısı yok hatası verip durmaya başladi 2 haftadır turktelekomu ariyip ilgilenmeleriıni istiyoruz sürekli bakım var elektriklerden kaynaklı sorun var yarın akşama kadar halledilcek diyip bizi geçiştirdiler şuan bile mobil veriden yazıyorum tamam köyde yaşadığımız için uzak ekip gelmeye bilir ama 2 haftadır uzaktan bir sorunu çözemiyorsaniz ekibin gelip halletmesi lazim

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
BTK'ya şikayette bulun, birkaç güne gelirler.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala internetim yok kimse ilgilenmiyor ayın ortasindayiz mobil verim bitmiş durumda her gün bela okuyorum hakkımı helal etmiyorum 2 dk gelip ilgilenmek çok zor olmamali

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim topçu
Hala internetim yok kimse ilgilenmiyor ayın ortasindayiz mobil verim bitmiş durumda her gün bela okuyorum hakkımı helal etmiyorum 2 dk gelip ilgilenmek çok zor olmamali
Şikayetvar.com üzerinden yazabilirsin benim bi arkadaşım türk telekomda çalışıyordu önceden bu siteyi fazlasiyla dikkate aliyolar diye biliyorum

Top Bottom