turktelekom vs turknet

AlpaguMVP

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba turktelekom altyapı sorgulamasına girdiğimde hipernet destekliyor diyor ve paketlerde 100 mbps'ye 180 tl diyor.
Türknete geldiğimde ise altyapı sorgulamada en fazla 64 mbps'ye kadar destekliyor buda 180 tl.
ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden.

Hipernet fiber değil diye biliyorum yanlış isem lütfen düzeltsin arkadaşlar bu da senin evine vdsl var demek tt sana 64mbps hız alacağın için o paketi veriyor 100mbps tarife alınca yine 64mbps hız alırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tt ye geçmek bence akıl karı iş değil turknet devam

2 Yıldır Türknet Kullanıyorum Daha Hiç Fatura ödemedim ve önümde 10 sene daha bedava hakkım var O Yüzden TÜRKNET en iyisi Arkadasını getir kampanyası sayesinde bedava internet Kullanıyoruz

Hipernet fiber değil diye biliyorum yanlış isem lütfen düzeltsin arkadaşlar bu da senin evine vdsl var demek tt sana 64mbps hız alacağın için o paketi veriyor 100mbps tarife alınca yine 64mbps hız alırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tt ye geçmek bence akıl karı iş değil turknet devam
ttnet yinede öyle bir paket gösterirmi evimde 64mbps gözükürken 100mbps lik paket

ttnet yinede öyle bir paket gösterirmi evimde 64mbps gözükürken 100mbps lik paket
Evde alabileceğiniz hıza en uygun paket neyse onu gösterirler 75mbps lik paket yoksa 100 luk paket gosterirler

Evde alabileceğiniz hıza en uygun paket neyse onu gösterirler 75mbps lik paket yoksa 100 luk paket gosterirler
75 lik pakette gözüküyor ama adres sorgulattığımda ttnet üzerinden sadece hipernet var diyor başka bir şey gözükmüyor

Hipernet vdsl altyapısını destekliyor demek diye biliyorum. Paketlerde genellikle 16-24-50-100 diye gidiyor. Yani 64 mbps yi alabilmen için(kayıplarla yüksek ihtimalle 6üa gln düşer) 100mbps paket almanı öneriyor olabilir

Hipernet vdsl altyapısını destekliyor demek diye biliyorum. Paketlerde genellikle 16-24-50-100 diye gidiyor. Yani 64 mbps yi alabilmen için(kayıplarla yüksek ihtimalle 6üa gln düşer) 100mbps paket almanı öneriyor olabilir
şuan türktelekom kullanıyorum tarifeyi mi değiştireyim yoksa türknete mi geçeyim

Geri