Kaç senelik model bu kulaklık. Turtle Beach modelleri ara ara böyle indirimler alıyor. Amaç stok bitirmek.Amazon da indirimli hali 80 dolar çakma olabilir. Bu kulaklık 800 TL ye zor gibi.
Evet bende bir şüphelendim idefixde sipariş ettim bakalım gelsin ona göre iade ederiz.Hometech falan yazıyor 700 olan ilanda, baya şüpheli gelsin bakalım.
yalnız idefix iade süreçleri kötü , müşteri temsilcileri ilgisi yok diyebilirim. başka platform tercih ederdim ben. (pazarama gibi)Evet bende bir şüphelendim idefixde sipariş ettim bakalım gelsin ona göre iade ederiz.
Ulan nasıl herkesin veriliyor kargoya ilk alanlardanim tek benim verilmediPS4, PS5, PC, NİNTENDO SWİTCHTE KULLANILABİLİR.
İnceleme yorumlarına göre ses kalitesinin iyi olabileceğini umut ediyorum. Rtingste tüm bilgiler mevcut, yine de yazayım Kablolu kullanılmıyor. Şarjda iken de kullanılabiliyor. Bluetooth yok. Alınır mı diye soranlar var, bence alınır çünkü marka bilinen bir Amerikan markası ve fiyatı 100 dolarmış. 801 TL şaka gibi bir fiyat daha ne olsunBu arada siparişim kargoya verilmiş.
İNCELEME VİDEO:![]()
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Review
The Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless gaming headphones come in separate Xbox and PlayStation variants. They're the next generation of the Turtle Beach Ste...www.rtings.com
sipariş verdik bakalımPS4, PS5, PC, NİNTENDO SWİTCHTE KULLANILABİLİR.
İnceleme yorumlarına göre ses kalitesinin iyi olabileceğini umut ediyorum. Rtingste tüm bilgiler mevcut, yine de yazayım Kablolu kullanılmıyor. Şarjda iken de kullanılabiliyor. Bluetooth yok. Alınır mı diye soranlar var, bence alınır çünkü marka bilinen bir Amerikan markası ve fiyatı 100 dolarmış. 801 TL şaka gibi bir fiyat daha ne olsunBu arada siparişim kargoya verilmiş.
İNCELEME VİDEO:![]()
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık
Turtle Beach Stealth 600P Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Review
The Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless gaming headphones come in separate Xbox and PlayStation variants. They're the next generation of the Turtle Beach Ste...www.rtings.com