Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 655
1 adet pazarama dan 2 adet de pttavm üzerinden aldım iptal gelir mi acaba bu sepebten.(al sat için almadım)
şu an idefixten alınmıyor galiba dimi1 adet pazarama dan 2 adet de pttavm üzerinden aldım iptal gelir mi acaba bu sepebten.(al sat için almadım)
pazaramada stok var aldım ben şimdişu an idefixten alınmıyor galiba dimi
Ona bakmadım açıkcası pazarama ve ptt den aldımşu an idefixten alınmıyor galiba dimi
aldım bende pttdenOna bakmadım açıkcası pazarama ve ptt den aldım
bende şuan aldım ama bir sorum var 7hz zero2 kullanıyorum ses kalitesi kapışır durumda mı hangisi daha iyipazaramada stok var aldım ben şimdi
ilk siparişe özel kampanya plus kampanyası ile birleşebiliyormu sadece ilk sipariş kullandım 200 boşa gittibunu trendyoldan almıstım 890 tl ye. fakat burda arkadaşlarımızın yazışmalarından sonra pazarama tarafına göz atayım dedim.ilk siparişe 150,plus200 kampanyasından sonra birde kartımda 150 tl chip para varmış.495 tl ye geldi.inşallah gönderirler
Hocam plus ve ilk siparişi aynı anda kullana biliyor muyuzbunu trendyoldan almıstım 890 tl ye. fakat burda arkadaşlarımızın yazışmalarından sonra pazarama tarafına göz atayım dedim.ilk siparişe 150,plus200 kampanyasından sonra birde kartımda 150 tl chip para varmış.495 tl ye geldi.inşallah gönderirler
evet hocam kullanılıyor ama telefondaki mobil uygulamasından yapın.tabi plus üyesi olun ilk önce 1 tl ye.Hocam plus ve ilk siparişi aynı anda kullana biliyor muyuz