❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

1 adet pazarama dan 2 adet de pttavm üzerinden aldım iptal gelir mi acaba bu sepebten.(al sat için almadım)

ses kasma nasildir? valorant immortal eloda oynuyorum

bunu trendyoldan almıstım 890 tl ye. fakat burda arkadaşlarımızın yazışmalarından sonra pazarama tarafına göz atayım dedim.ilk siparişe 150,plus200 kampanyasından sonra birde kartımda 150 tl chip para varmış.495 tl ye geldi.inşallah gönderirler

pazaramada stok var aldım ben şimdi
bende şuan aldım ama bir sorum var 7hz zero2 kullanıyorum ses kalitesi kapışır durumda mı hangisi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu trendyoldan almıstım 890 tl ye. fakat burda arkadaşlarımızın yazışmalarından sonra pazarama tarafına göz atayım dedim.ilk siparişe 150,plus200 kampanyasından sonra birde kartımda 150 tl chip para varmış.495 tl ye geldi.inşallah gönderirler
ilk siparişe özel kampanya plus kampanyası ile birleşebiliyormu sadece ilk sipariş kullandım 200 boşa gitti

Hocam plus ve ilk siparişi aynı anda kullana biliyor muyuz

plus calısıyor önce pcden yada telden üye oluyorsunuz 1tl ile
sonra mobilden ürünü sepette kupon ekle deyip plus200 yazıyorsunuz sonra merhaba150 yazıyorsunuz
645e düstü ben aldım bi tane 600 modelinden gönderirlerse iyi :hoba:

Geri