Gelir tahminenyok mu tekrar stok aga ya?
Gelir tahminenyok mu tekrar stok aga ya?
razer blackshark 2 var bende almaya değer gibi duruyor ne düşünüyorsun ?Gelir tahminen
Değer hocam ben aldım barrucuda var elimde onla kiyaslicamrazer blackshark 2 var bende almaya değer gibi duruyor ne düşünüyorsun ?
Alabilirsem blackshark ile kıyas yapacağım bendeDeğer hocam ben aldım barrucuda var elimde onla kiyaslicam
bendede öyle pc uygulamasında sadece update oluyorbende pc uygulamasında ses ayarı yapma yok sizde öyle mi sadece fw update kontrol ediyor telefondaki uygulamsında var ama
dolby uygulamasını indirdim ama elimde herhangibi ayar yok ayar bilen biri atarsa sevinirimbende pc uygulamasında ses ayarı yapma yok sizde öyle mi sadece fw update kontrol ediyor telefondaki uygulamsında var ama
Buradan kısılıyor.Arkadaşlar kulaklıkta konuşurken kendi sesimi duyuyorum bu ayarı nasıl kapatıyoruz ?
kıstım bayağı ama gene geldi bunun sonu var mı acaba sonuna kadar mı kısmamız gerek.Buradan kısılıyor.
evet mic monitoring ayarı okıstım bayağı ama gene geldi bunun sonu var mı acaba sonuna kadar mı kısmamız gerek.
700 olan varsa iosta ki appte göstermesi lazım. ama pcde yazmıyor.Arkdaşlar bunun şarjının yüzde kaç dolmuş nerden anlıyorsunuz ?