TV Box'ta Kick Uygulaması Yok!

PokemonTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Selamlar, Kick uygulamasını TV Box play store üzerinden arattığımda uygulama çıkmıyor. APK sürümleri denedim onlar da açılmıyor. Televizyon smart TV ve TV box üzerinden Kick canlı yayınlarını ne şekilde izleyebilirim? Telefondan ekran yansıtma dışında çözüm önerisi var mıdır?

USB den atmayı dene

Hangi siteden yüklüyorsun sürüm uyumsuzluğu olabilir

Deneyeyim, telefondan yayın pek sarmıyor. TV en iyisi Twitch var ama smart Tv'de henüz kick uygulaması görünmüyor.
yok hocam öyle değil uygulamaya Apk olarak atmak için kast etmiştim

Hangi siteden yüklüyorsun sürüm uyumsuzluğu olabilir
3-4 yerden denedim, kick için güncel çalışan APK var mı bildiğiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam öyle değil uygulamaya Apk olarak atmak için kast etmiştim
Anladım hocam, USB yi TV ye taktığımda TV hiçbir APK dosyasını görmüyor sadece fotoğraflı ve videolu dosyalar görülüyor

Selamlar, Kick uygulamasını TV Box play store üzerinden arattığımda uygulama çıkmıyor. APK sürümleri denedim onlar da açılmıyor. Televizyon smart TV ve TV box üzerinden Kick canlı yayınlarını ne şekilde izleyebilirim? Telefondan ekran yansıtma dışında çözüm önerisi var mıdır?
Send files to tv uygulamasından apk olarak atabilirsin televizyona indir onu dene İnternette videosu var

Send files to tv uygulamasından apk olarak atabilirsin televizyona indir onu dene İnternette videosu var
İlk onu denedim, indirilenler kısmında uygulama görülüyor. Tıklıyorum yükle diyorum uygulama ekranı açılıyor bir anda uygulamadan atıp giriş yapamıyor. Saldım ya bezdim. Teşekkürler

İlk onu denedim, indirilenler kısmında uygulama görülüyor. Tıklıyorum yükle diyorum uygulama ekranı açılıyor bir anda uygulamadan atıp giriş yapamıyor. Saldım ya bezdim. Teşekkürler
Ben yükledim kick'i Send to files sayesinde.. Ama kocaman tv ekranında telefon ekranı gibi görünüyor. Çok kötü.. Sanırım kick
televizyon senkronizasyonunu daha yapmış değil. Bu yüzden televizyondaki play storda yok belkide. Sonuç olarak yükleme bence boşver. Onun yerine internetin hızlıysa televizyon google playinden 'One Browser'i indirip oradan kicke bağlanabilirsin..

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    30.9 KB · Hit: 230
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,123
Üyeler
183,952
Son üye