HDMI kablonuzun sürümü düşük olabilir. 4k görüntü veremiyordur o yüzden.Ekran kartım rx 570 4gb
Hdmi ile PC yi tv ye taktim.
Tv 4k
Çözünürlüğü 4k ya almak istiyorum tıklıyorum sinyal yok diyor geri 1080p ye atıyor sonra.
Neden olabilir.
1080p üstü yapamiyorum
Philips in bir modeli tam hatırlamıyorumtv modeli nedir ?
Tv ayarlarında hdmı ayarlarından 4k almak için bi ayar var acmak gerek her tv de adı farklı google arastır dostum alırsın.
Sürümüne nasıl bakicamHDMI kablonuzun sürümü düşük olabilir. 4k görüntü veremiyordur o yüzden.
Kablo versiyonu düşüktürEkran kartım rx 570 4gb
Hdmi ile PC yi tv ye taktim.
Tv 4k
Çözünürlüğü 4k ya almak istiyorum tıklıyorum sinyal yok diyor geri 1080p ye atıyor sonra.
Neden olabilir.
1080p üstü yapamiyorum
Versiyonu na nasıl bakicamKablo versiyonu düşüktür
Hdmi internettrn aldim 4k uyumludur diyoKablo versiyonu düşüktür
İnt den aldim sitesinde 4k uyumlu diyorHDMI kablonuzun sürümü düşük olabilir. 4k görüntü veremiyordur o yüzden.
Yazıyosa üzerinde yazıyodur kablonun. 1.4 - 2.0 - 2.1 gibi yada yüksek sürümlü bir kablo alıp deneyebilirsiniz veya elinizde varsa.Philips in bir modeli tam hatırlamıyorum
O ayari ne yazarak bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürümüne nasıl bakicam
Buldum yaptım teşekkürlertv modeli nedir ?
Tv ayarlarında hdmı ayarlarından 4k almak için bi ayar var acmak gerek her tv de adı farklı google arastır dostum alırsın.
Ayarlarran bişeyi standart yaptim olduYazıyosa üzerinde yazıyodur kablonun. 1.4 - 2.0 - 2.1 gibi yada yüksek sürümlü bir kablo alıp deneyebilirsiniz veya elinizde varsa.
Aklıma gelen tek çözüm bu oldu.
rica ederim.Bu
Buldum yaptım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlarran bişeyi standart yaptim oldu