Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

Muci46

80+ Bronze
Yaklaşık olarak 4000 dolar bit gönderildi.🙏🙏🙏🙏 Bunun yarısından hesaplanırsa 2000 dolar ile kendime ne ev aldım ne de araba aldım😊😊😊😊. Ne de hayatımda bir şeyi değiştirdi.😂😂😂😂😂 Ama gerçekten çalıntı vs olayları varsa başkalarının hayatında bir şeyleri değiştirmiş😍😍😍😍😍😍 olma ihtimali beni suçlu yapıyor 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 . 1 kuruş dahi olsa haram para haram paradır.😡😡😡😡😡
Benim gibi çalıntı kart konuları ile alakalı hiçbir bilgisi olmayan🙉🙉🙉🙉, bu tarz şeyleri bilmeden ve bu şekilde arkadaş tavsiyesiyle girip başını yakan yüzlerce kişi var şuan.🙏🚔🚨👮🚓👮

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Jrokez'i falanda suçluyorlardı, ne oldu o iş?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum. Konuşulup geçilecek diyordum. Ama işe çok fazla yayıncı karışmış. Ben şahsen arkadaşla alakası olduğunu sanmıyorum. Yakında görürüz işin aslı neymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Aga noluyo aga herkes tek tek gidiyor panda olmasın nolur

Muci46

80+ Bronze
Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum. Konuşulup geçilecek diyordum. Ama işe çok fazla yayıncı karışmış. Ben şahsen arkadaşla alakası olduğunu sanmıyorum. Yakında görürüz işin aslı neymiş.
Arkadaşlar belirli rus sitelerinden 1.6 dolara 1000 bit alabiliyorsunuz hepsi alıp alıp kendine atıyor bu kadar basit sen de yaparsın ben de yaparım.... Cidden zor değil ya hatta site'ye 3D ile ödeme yapıyorsun adamlar 3 gün içinde atacagız diyorlar
1635706243819.png

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben anlamadım mevzu ne
Çalıntı kredi kartlardan elde edilen kara paraların aklanması işinde Twitch yayıncılarıyla ortak olmuşlar, bu ifşa olunca da tek tek dökülüyorlar işte olay bu. Haksız kazanç elde etmişler, konu meclise kadar taşındı, inşallah yargılanma süreci başlayacak.

Top Bottom