şuan tutuştular , çok acı bir durum ,Beter olsunlar
bin bits ne kadar ediyor ?Arkadaşlar belirli rus sitelerinden 1.6 dolara 1000 bit alabiliyorsunuz hepsi alıp alıp kendine atıyor bu kadar basit sen de yaparsın ben de yaparım.... Cidden zor değil ya hatta site'ye 3D ile ödeme yapıyorsun adamlar 3 gün içinde atacagız diyorlar
Alıntıyı görüntüle
10 dolar twitch yüzde 15 kesiyor ürün 1.6 dolar kesinti 1.5 dolar toplam = 3.1 dolar verip 6.9 dolar alıyorsun NET 6.9 DOLAR KALIYOR.şuan tutuştular , çok acı bir durum ,
bin bits ne kadar ediyor ?
Videoyu izledim olay çok fenaymış, ama bazı yayıncılar cidden bu para nerden geliyor diye sorgulamadan bilmeden tuzağa düşmüş de olabilirŞu video'yu izlemek yeterli olur diye düşünüyorum.
Kaç model C serisi almıştı legoo2000 dolar para değil diyor
mercedes nasıl i20 + para olabilir aga nasıl bi takas bu
O kadar ucuza o bitleri ruslar ilk önce çalıyor sonra türklere satıyor türkler yine çalıntı kredi kartıyla o çalıntı kredi kartıyla alınmış bitleri ucuza alıp yayıncılarla anlaşıp onlara atıyorArkadaşlar belirli rus sitelerinden 1.6 dolara 1000 bit alabiliyorsunuz hepsi alıp alıp kendine atıyor bu kadar basit sen de yaparsın ben de yaparım.... Cidden zor değil ya hatta site'ye 3D ile ödeme yapıyorsun adamlar 3 gün içinde atacagız diyorlar
Alıntıyı görüntüle
Bir önceki sayfaya yazdım.Olay nedir kısaca geçer misiniz? Atılan videoları izleyemem. Kısa bir özet geçerseniz sevinirim.
Çalıntı kredi kartlarından elde edilen kara paraların aklanması işinde Twitch yayıncılarıyla ortak olmuşlar, bu ifşa olunca da tek tek dökülüyorlar işte olay bu. Haksız kazanç elde etmişler, konu meclise kadar taşındı, inşallah yargılanma süreci başlayacak.
Videoyu izledim olay çok fenaymış, ama bazı yayıncılar cidden bu para nerden geliyor diye sorgulamadan bilmeden tuzağa düşmüş de olabilir