Nasıl memnun musun ölü piksel vs var mıTm272qe beni üzer mi 3 gündür kullanıyorum yeni bir marka ilerde sorun çıkartır mı iade etmelimiyim 6kya daha iyisi yoktu çünkü.
Ips panel zaten yok ama marka bilindik değil. Özellikleri 6kya göre çok iyi en az 10klık monitör zaten monitör arkası rgb 165hz ips panel 2k hem freesync hemde gysnc var baya iyiNasıl memnun musun ölü piksel vs var mı
Uzun kullanımda sıkıntı yaşar mıyım diye soruyorum.Nasıl memnun musun ölü piksel vs var mı
monitörün paneli iyi bi sıkıntısı yoksa iade etme niye ediyosun. bedavaya sattılar sendekini ve 240 hz olan modelini.Tm272qe beni üzer mi 3 gündür kullanıyorum yeni bir marka ilerde sorun çıkartır mı iade etmelimiyim 6kya daha iyisi yoktu çünkü.
O zaman devam yamonitörün paneli iyi bi sıkıntısı yoksa iade etme niye ediyosun. bedavaya sattılar sendekini ve 240 hz olan modelini.
Amerika markası diye biliyorum. ?Ar*p markası ben hiçbir ürününe güvenmezdim şahsen. Sonuçta son kullanıcıyla yeterince buluşamamış bir firmalar.
Amerika markası diye biliyorum. ?
Sen çok fenasın hocam hem burada hem yan forumda konu açıyorsun.markalara bu kadar takılmayın monitör konusunda hangi marka olursa olsun 2 ayda bozulsun diye yapmıyorlar asus msı gibi monitörlerdede sorun çıkıyor onlardada çıkıyor ölü piksel vb.
Evet her iki forumda her zaman konu açarım ki daha hızlı çözüm kararı alayım diye hayır alamadım çünkü Bi kablosuz kulaklık bide işlemci upgrqde yapasım var yada sadece monitör alcam karar veremedim 280 hz alıp aradan kaçmak istiyorum fiyatlar uççağı içinSen çok fenasın hocam hem burada hem yan forumda konu açıyorsun.
Aldınmı bari gameboosteri.
Ayrıca markaya takılmaya gayet gerek var. Son kullanıcıyla yeterince buluşamamış her ürüne şüpheyle bakmak gerekir. En basitinden rtings tarzı yerlerde monitörün incelemesi olmayınca gerçekte ne aldığını bilemezsin.
bende bu sorunlarin hic biri yok ama iyi yapmissiniz iade ederek ayni fiyata 2k monitor yok ama maalesefaynı monitörü aldım 6 adet sıkışık pixel çıktı ve çok ısınıyordu iade ettim ama sizin monitör sorunsuz çıktı ise kullanabilirsiniz bence
birde nereden almıştınız.aynı monitörü aldım 6 adet sıkışık pixel çıktı ve çok ısınıyordu iade ettim ama sizin monitör sorunsuz çıktı ise kullanabilirsiniz bence