Neler Yeni

twitch studio donanım zayıf diyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şuan ki APU sistemimle bile çok rahat yayın yapabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vasat diyince daha çok kötünün iyisi gibi geliyor kulağa.
Ben yayın yapılmaz demiyorum zaten. 12. nesil çıkmışken, 5 3600'e zayıf demesini normal buluyorum.
Herkes Türkiyedeki gibi fakir değil malesef.

Zechion

80+ Silver
ryzen 5 3600, rtx 3060, 16gb 3200 mhz ram, b450mk2 anakart var donanım testi zayıf diyor
Twitch studio değil de streamlabs gibi yerlerden yapın yayınınızı bu windows 11'e geçerken güçlü bir pc ye bile sisteminiz yetersiz uyarısı vermesi gibi bir şey.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Arkadaşlar vasat orta demek ne diye linçlediniz ki adamı

Zechion

80+ Silver
Ben yayın yapılmaz demiyorum zaten. 12. nesil çıkmışken, 5 3600'e zayıf demesini normal buluyorum.
Herkes Türkiyedeki gibi fakir değil malesef.
R5 3600 aktif olarak hala güçlü bir işlemci, 2 sene önce çıkmış bir işlemcinin şuan zayıf olarak adlandırılması bana biraz değişik geliyor. Bu twitch studio gibi yerlerin sistem zayıf demesi biraz random gibi geliyor bana.

ryzen 5 3600, rtx 3060, 16gb 3200 mhz ram, b450mk2 anakart var donanım testi zayıf diyor
R5 5600G'li bir apu sisteme sahibim ve bana iyi dedi. Monitörüm eski sadece 720p desteği veriyor yayın testini yaparken 720p üzerinden baz almasından dolayı da iyi demiş olabilir.
1647284193629.png

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Anakart zayıf. ekran kartı vasatın hafif üstü. işlemci vasat.
Yaptığınız test yayın için test ediyor.
daha i5 11400F'ler var üstünüzde. tabi zayıf diyecek.
Rtx 3060'ı vasatın hafif üstü gibi bilgi içermeyen kelimelerle tanıtmak?
Bilmeyen insanlar 750 ti gibi güçsüz kartlardan bahsediyorsun sanacak.
Tek sorun ekran kartı değil, sistemi 10 senelik sistem gibi tanıtmışsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Rtx 3060'ı vasatın hafif üstü gibi bilgi içermeyen kelimelerle tanıtmak?
Bilmeyen insanlar 750 ti gibi güçsüz kartlardan bahsediyorsun sanacak.
Tek sorun ekran kartı değil, sistemi 10 senelik sistem gibi tanıtmışsın.
RTX 3060'ın Ortalamanın hafif üstü bir kart olduğunu söylemek, bence yanlış bir bilgi değil. sonuçta orta seviye ekran kartı diye geçiyor. yanlış bilgi vermeye çalışmıyorum. sadece Türkiyede çoktan üretimi bitmiş kartlar, hala kullanıldığı için garip geliyor bence. eğer üslübumda yanlışlık varsa Affola.

Birkaç sitede Budget olarak önerildiği için zayıf dedim işlemciye bu arada. F/P olarak iyi bir işlemci yayıncılık için. ama bu hala onun zayıf, giriş seviye bir işlemci olduğunu değiştirmiyor. Kişisel fikrimdir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
RTX 3060'ın Ortalamanın hafif üstü bir kart olduğunu söylemek, bence yanlış bir bilgi değil. sonuçta orta seviye ekran kartı diye geçiyor. yanlış bilgi vermeye çalışmıyorum. sadece Türkiyede çoktan üretimi bitmiş kartlar, hala kullanıldığı için garip geliyor bence. eğer üslübumda yanlışlık varsa Affola.
Karttan ve sistemden bahsederken o kadar gömmüşsün ki ilk okuduğumda 5-10 senelik eski bir sistem sandım.
Ayrıca işlemci de çok rahat yayın yaptıracak derecede olduğunu düşünüyorum, 6 core 12 Threads bir işlemciden bahsediyoruz.
Bir çok tanıdığım R5 1600AF,Rx 570 gibi düşük sayılabilecek sistemlerle yayın yapıyordu.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Karttan ve sistemden bahsederken o kadar gömmüşsün ki ilk okuduğumda 5-10 senelik eski bir sistem sandım.
Ayrıca işlemci de çok rahat yayın yaptıracak derecede olduğunu düşünüyorum, 6 core 12 Threads bir işlemciden bahsediyoruz.
Bir çok tanıdığım R5 1600AF,Rx 570 gibi düşük sayılabilecek sistemlerle yayın yapıyordu.
Hocam benim burada zaten işlemci ve kartı küçümsemek gibi bir isteğim yok. zaten kendim daha zayıf bir sistem kullanıyorum.
Ama bu uygulama tamamen herkesi kapsayan bir uygulama. Amerika bazlarında bu sistem yayıncılık için zayıf bir sistem. Ama tekrar okuduğumda, bilmeyen için biraz gömmüş gibi olmuşum sistemi. Kusura bakmayın.

Top Bottom