O numara ile bir Twitch hesabı doğrulanmış, o yüzden muhtemelen.Twitch'e telefon numaramı eklemek istediğimde bana şunu diyor; "SMS gönderilemiyor çünkü telefon numarası tekrar kullanıma kapalı. Lütfen devam etmek için farklı bir telefon numarası kullanın." Yardımcı olabilecek biri varmı?
Peki telefon numaramı o hesaptan nasıl çıkarabilirim?O numara ile bir Twitch hesabı doğrulanmış, o yüzden muhtemelen.
Hata onu diyor.
aynı şey benim de başıma geldi. Mobilden çözümünü maddelendiriyorum. Büyük ihtimalle pc den de aynı adımlar takip edilerek çözüme ulaşılır.Twitch'e telefon numaramı eklemek istediğimde bana şunu diyor; "SMS gönderilemiyor çünkü telefon numarası tekrar kullanıma kapalı. Lütfen devam etmek için farklı bir telefon numarası kullanın." Yardımcı olabilecek biri varmı?
allah razı olsun valla düzelttimaynı şey benim de başıma geldi. Mobilden çözümünü maddelendiriyorum. Büyük ihtimalle pc den de aynı adımlar takip edilerek çözüme ulaşılır.
- telefon numaranı kaydetmek istediğin hesaptan çıkış yap.
- oturum aç > oturum açılırken sorun oluştu> bunun yerine telefon numarası kullan > telefon numaranı gir (başında90 ile) > kullanıcı adını gir( / bilmiyorsan > kullanıcı adımı bilmiyorum > telefonuna kullanıcı adın mesaj ile iletilir ardından bir şifre sıfırlama linki gelecek. )
- artık telefonunun kayıtlı olduğu hesaba erişimin var. Ayarlar > güvenlik ve gizlilik> telefon numarası> burada iki seçeneğin var ya telefonunun zaten kayıtlı olduğu hesabı kullanmaya başlarsın ve sorun çözülür ya da
- bu numarayı kaldır> ardından da hesaptan telefon numaranı silebilmen için bir mail kaydetmen ve mailine gelen doğrulama kodunu girmen gerekir. Mailin hesaba kaydolduktan sonra telefon numaranı hesaptan silebilirsin.
- Sonrası ise oldukça basit. 1. Maddede çıkış yaptığın hesaba giriş yap. ayarlar > güvenlik ve gizlilik > telefon numarası ekle ve bitti.
Bunu kaç defa denedim ama telefonuma hiçbir mesaj gelmedi düzeltmenin başka bir yolu yokmu ??aynı şey benim de başıma geldi. Mobilden çözümünü maddelendiriyorum. Büyük ihtimalle pc den de aynı adımlar takip edilerek çözüme ulaşılır.
- telefon numaranı kaydetmek istediğin hesaptan çıkış yap.
- oturum aç > oturum açılırken sorun oluştu> bunun yerine telefon numarası kullan > telefon numaranı gir (başında90 ile) > kullanıcı adını gir( / bilmiyorsan > kullanıcı adımı bilmiyorum > telefonuna kullanıcı adın mesaj ile iletilir ardından bir şifre sıfırlama linki gelecek. )
- artık telefonunun kayıtlı olduğu hesaba erişimin var. Ayarlar > güvenlik ve gizlilik> telefon numarası> burada iki seçeneğin var ya telefonunun zaten kayıtlı olduğu hesabı kullanmaya başlarsın ve sorun çözülür ya da
- bu numarayı kaldır> ardından da hesaptan telefon numaranı silebilmen için bir mail kaydetmen ve mailine gelen doğrulama kodunu girmen gerekir. Mailin hesaba kaydolduktan sonra telefon numaranı hesaptan silebilirsin.
- Sonrası ise oldukça basit. 1. Maddede çıkış yaptığın hesaba giriş yap. ayarlar > güvenlik ve gizlilik > telefon numarası ekle ve bitti.