Kumar yayınlarının bazıları hariç çoğunluğu yabancı videolardı benimde önüme düşmüşlüğü var ki twitche o kadar girende biri değilimanladığım kadarı ile kumar oynatılıyormuş. 15 yaşında ki bir çocuğun kumar illetine düşmesi ne demek? eğer bu kumar oynatma durumu doğru ise ve twitch'in de yaş skalasını ele alırsak dehşet bir olay. kumar'ı güzellemeyin. kumar yüzünden intihar eden karısını çoluğunu çocuğunu vuran insanlarla doldu bu ülke zamanında. girin arşiv kayıtlarına gazetelerin dolu haber var.
tiktok türkiye cidden rezil biryer yabancı keşfetinden o kadar memnunumki istediğim şeyler çıkıyor falanTiktok a gelsin ....
olabilir. avrupa'da gelir seviyesi yüksek buna paralel eğitim seviyesi de yüksek. avrupalı gençle bizim türk gencinin kafa yapısı farklı. bizim gençlerin cebinde para yok. bu yüzden kumara daha çok yatkınlar. 1 yayın bile olsa bu bir felakettir. ve karar doğrudur. twitch'i meslek kapısı olarak görenler yine kendi ayaklarına kendileri sıkanlar. bizim gençlere bir şey olmasın da platform'un canı cehenneme.Kumar yayınlarının bazıları hariç çoğunluğu yabancı videolardı benimde önüme düşmüşlüğü var ki twitche o kadar girende biri değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tiktok türkiye cidden rezil biryer yabancı keşfetinden o kadar memnunumki istediğim şeyler çıkıyor falan
ip v4e girdik çalışmadı türk telekom1.1.1.1
1.0.0.1
freedom
hocam şu anlık dini inancı olmayan biri olarak söylüyorum; hristiyanlığın, yahudiliğin ve islamın ahlaki kurallarının bu ülkede yönetim dahilinde olması gerekiyor çünkü o kadar ahlaksız bir halkız ki, bizim için tek ahlak kaynağı din. birini sevdiğimizi belirtirken bile seni allah için seviyorum, birine yardım ederken bile allah rızası için yardım ettim diyoruz. yani içimde insanlığa dair tek bir kırıntı bile yok. din de haliyle etkisini ufak ufak yitiriyor ve ülke artık kontrolsüz, ahlaktan ve insanlıktan yoksun, cahil bir nesile yerini bırakıyor.kokuşmuş popülizm'i cilalayıp etik ve genel kabul görmüş ahlak kurallarının dışına çıkarıp altın tepside sunuyorlar. Adı da özgürlük. yersen.
twitch burda şirket açmasına rağmen kuralları bilmiyorsa burda asıl sorun platformda içindeki içerik üreticileri değil maalesef (düzgün içerik üreticileri haricinde konuşuyorum)olabilir. avrupa'da gelir seviyesi yüksek buna paralel eğitim seviyesi de yüksek. avrupalı gençle bizim türk gencinin kafa yapısı farklı. bizim gençlerin cebinde para yok. bu yüzden kumara daha çok yatkınlar. 1 yayın bile olsa bu bir felakettir. ve karar doğrudur. twitch'i meslek kapısı olarak görenler yine kendi ayaklarına kendileri sıkanlar. bizim gençlere bir şey olmasın da platform'un canı cehenneme.
ben müslümanım fakat bu konuda ki görüşüm; "ahlak'ın dini yoktur" ben bu görüşe inanıyorum. bir müslüman ahlaksız olabileceği gibi bir ateistte ahlaksız olabilir. Ahlak dediğimiz kavram çok farklı bir olay. Kimine göre toplum şekillendirir kimine göre zaten insanın içinde olan bir kavramdır. Kimine göre de yoktur. temel etik kuralları olmayan hayatında prensipleri ve ahlak kuralları olmayan insanlar en tehlikeli insanlardır.hocam şu anlık dini inancı olmayan biri olarak söylüyorum; hristiyanlığın, yahudiliğin ve islamın ahlaki kurallarının bu ülkede yönetim dahilinde olması gerekiyor çünkü o kadar ahlaksız bir halkız ki, bizim için tek ahlak kaynağı din. birini sevdiğimizi belirtirken bile seni allah için seviyorum, birine yardım ederken bile allah rızası için yardım ettim diyoruz. yani içimde insanlığa dair tek bir kırıntı bile yok. din de haliyle etkisini ufak ufak yitiriyor ve ülke artık kontrolsüz, ahlaktan ve insanlıktan yoksun, cahil bir nesile yerini bırakıyor.
kanka sen ne yasıyorsun kafayı yedim okurken ŞKLJSDFAŞJKDTFHJKŞL bu ülke varya kılını kıpırdatmaz hele twitch için asla bundan sonra geziymiş ayaklanma protesto falan unut onları yönetim ne derse o karara uyacaksın bunu istedi yüzde 52.. ayrıca kicke twitche nestleye ceza gelmesinin nedeni para lazım o yüzden devlet ceza kesebileceği her yere ceza kesiyor parasını alınca açarHocam ben girebiliyorum dpi'sız, vpn'siz... Allah Allah...?
Ve, saçmalık. Yıllarca açık tuttun, şimdi mi kapatasın geldi Piyango Bakanlığı?
Lan bu bakanlıklar yeminle bizimle dalga geçiyor ya. Zamanında Sanalika'ya da engel getirdiler ama 2 ay geçmedi, engeli kaldırdılar. Neden? Oyuncular ve aileleri yersiz yere yıllar sonra engellediler diye. Sonra ne oldu? Paşa paşa engeli kaldırdılar nıhıhıhıhıııı!!
Ve bence, Twitch'e de aynısı olacak bak yazıyorum buraya. Eğer gerçekten engel gelirse GAMERLAR ayaklanır, protestoya, hashtag'lere, şikayetlere başlarız, olmaz derse de bakanlık, toparlanır 81 ilde, başlarına başka bir **GEZİ OLAYI** çıkarırız, adına da Twitch Olayı deriz.
Sokaklara çıkar, ortalıkta Eviridey Aym Geyming diye dans eder, gerekirse tekrar biber gazını da yeriz, TOMA'larını POMA yaparız!
(Everyday I am Gaming evet ama, Gezi'de de hatırlarsanız, eviridey aym çapuling demiştik)
altına imzamı atarımkokuşmuş popülizm'i cilalayıp etik ve genel kabul görmüş ahlak kurallarının dışına çıkarıp altın tepside sunuyorlar. Adı da özgürlük. yersen.
Biz nelere göğüs gerdik, sen ne diyorsun? Ohooooo...kanka sen ne yasıyorsun kafayı yedim okurken ŞKLJSDFAŞJKDTFHJKŞL bu ülke varya kılını kıpırdatmaz hele twitch için asla bundan sonra geziymiş ayaklanma protesto falan unut onları yönetim ne derse o karara uyacaksın bunu istedi yüzde 52.. ayrıca kicke twitche nestleye ceza gelmesinin nedeni para lazım o yüzden devlet ceza kesebileceği her yere ceza kesiyor parasını alınca açar
Zaten adam eleştiri hakkına bir şey demediği halde ben eleştiririm demen garip geldi, neyse konuyu uzatmaya gerek yok insanların ne yapacağına karar verilmeye çalışılmasını pek anlayamıyorum onun için takıldım normalde yazmam bileeleştiremezsin demedi herkes kendi parasını nereye harcayacağına karar verir dedi bende bunun üzerine tabii ki dedim bende eleştiririm dedim. bende yukarda ki yazımda para vermeyin demedim. nasıl algılarınız var anlamıyorum