Neler Yeni

Twitch 🟣 TWİTCH TÜRKİYE ERİŞİM ENGELİ GELDİ 🟣

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
adı üstünde milli piyango devlet kurumu. çok slot çevirmek isteyen kıbrısa gitsin. kumarın ne demek olduğunu orada anlar. ülkede kumarı tamamen yasaklayamazsın ama kontrol altında tutabilirsin kurum açarak ve yöneterek. devletin de yaptığı tam olarak bu. haa bana kalırsa onun da kapatılması lazım. orası ayrı bir konu.
milli piyango devlet kurumu falan değil özel şirkettir. devletin izin verdiği tek sitedir. reklamını yaptığı tek sitedir. sitenin gerçek adı SİSAL ŞANStır. demirören holdinge aittir. Demirören ailesi bu sitenin tüm hisselerine ve gelirlerine sahiptir... bu gençlerin parasını çalmak değil midir?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
milli piyango devlet kurumu falan değil özel şirkettir. devletin izin verdiği tek sitedir. reklamını yaptığı tek sitedir. sitenin gerçek adı SİSAL ŞANStır. demirören holdinge aittir. Demirören ailesi bu sitenin tüm hisselerine ve gelirlerine sahiptir... bu gençlerin parasını çalmak değil midir?
evet, 2020'den beri özel.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Haklısın bana göre çok uzun sürmez. Ama doğru olan buydu. Öngörü yapmak bile yasakken deli gibi oyun tarafında kumar sitesi reklamları yapıldı. Demek ki uyarılara rağmen aksiyon almamışlar ki yasaklama getirilmiş. Hukuk doğrudur yanlıştır onu bir kenara bırakmak lazım. Sen gidip bir Ülkeye şirket açıyorsan kurallarına uymak zorundasın. Sopa göstermek lazımdı demek ki. Böyle bakmak lazım.
Yasaklanmasından yöne şikayetçi değilim zaten son zamanlarda sapıtmışlardi, +18 yayın saçmalığı ve kumar yayınları, belki doğru olan buydu bakalım süreç nasıl olacak

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
ama sişal şans sadece yetkilendirilen firma. 2030'a kadar yetkiye sahip. milli piyango idaresi devletin ve sürekli denetliyor yetkilendirdiği firmayı. yani idare devredilmedi, oyunlar devredildi.

GirayHan

80+ Platinum
kumarı komple yasaklayamazsın. bir şekilde kontrol altında tutarsın. devletin de yaptığı tam olarak bu. gençler milli piyango'nun hangi oyununa para döküyor yasadışı bet sitelerine bu ülkeden uçan paraları milli serveti biliyor musun araştırdın mı hiç ? kumarı ve kumar oynayanları güzellemekten vazgeçin. devlet önlem almazsa ilerde çoluğunu çocuğunu bu kumar batağından kurtarmak için malını servetini heba edersin. işin ciddiyetinin farkına varın artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sişal şans sadece yetkilendirilen firma. 2030'a kadar yetkiye sahip. milli piyango idaresi devletin ve sürekli denetliyor yetkilendirdiği firmayı. yani idare devredilmedi, oyunlar devredildi.
o öyle bilsin boşver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
kumarı komple yasaklayamazsın. bir şekilde kontrol altında tutarsın. devletin de yaptığı tam olarak bu. gençler milli piyango'nun hangi oyununa para döküyor yasadışı bet sitelerine bu ülkeden uçan paraları milli serveti biliyor musun araştırdın mı hiç ? kumarı ve kumar oynayanları güzellemekten vazgeçin. devlet önlem almazsa ilerde çoluğunu çocuğunu bu kumar batağından kurtarmak için malını servetini heba edersin. işin ciddiyetinin farkına varın artık.

o öyle bilsin boşver.
devlet kumar sitesi işleterek paraları da başka şirkete yedirerek mi önlem alıyor :D benim bildiğim kendisi de oynatmaz oynatanı da barındırmaz :D sizin hiçbir şeyden haberiniz yok yazık.. derin devleti arka planda dönen şeyleri hiçbir şeyi bilmeden boş atıyorsunuz. üzülüyorum sadece.

bozkan

80+ Bronze
devlet kumar sitesi işleterek paraları da başka şirkete yedirerek mi önlem alıyor :D benim bildiğim kendisi de oynatmaz oynatanı da barındırmaz :D sizin hiçbir şeyden haberiniz yok yazık.. derin devleti arka planda dönen şeyleri hiçbir şeyi bilmeden boş atıyorsunuz. üzülüyorum sadece.
derin devleti berkecan 31 69'dan dinliyoruz. anlatın Hocam dinliyoruz. Aydınlatın

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Dostlar çok küçük düşünüyorsunuz twitch veya kick yasaklamak ne kumarı engelleyecek ne insanların zamanını daha faydalı kullanmasını sağlayacak olay bu siteler değil aslında ama neyse siz tartışın

BabaVoss7

80+ Silver
benim işim yok kumarlarla +18 kanallarla. sevdiğim bi kaç yayıncı var onlara bakarım sadece. ama umarım bunun bahanesiyle twitchten başka platforma geçerler. cidden hiç sevemedim twitch platformunu adam akıllı çalışmaz saçma sapan inssanlar kanallar dolar +18 siteye döner gereksiz bişey oldu artık. çoğu yayıncı youtube bile geçti canlı yayınlarda keşke onlarda öyle yapsa.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
benim işim yok kumarlarla +18 kanallarla. sevdiğim bi kaç yayıncı var onlara bakarım sadece. ama umarım bunun bahanesiyle twitchten başka platforma geçerler. cidden hiç sevemedim twitch platformunu adam akıllı çalışmaz saçma sapan inssanlar kanallar dolar +18 siteye döner gereksiz bişey oldu artık. çoğu yayıncı youtube bile geçti canlı yayınlarda keşke onlarda öyle yapsa.
Deme hocam Youtube'da kapanır şimdi mazallah

Keşke Tiktok gitseydi ülkeye bi faydası dokunurdu belki sdssdsad

Gerçi oradan da zehir gibi diğer platformlara yayılırlardı kapatmayın tiktoku sakın.

superonline da gitti

eneskaya6

80+ Silver
türknette şuan giriyorum

Top Bottom