Neler Yeni

Twitch 🟣 TWİTCH TÜRKİYE ERİŞİM ENGELİ GELDİ 🟣

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,880
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
ben müslümanım fakat bu konuda ki görüşüm; "ahlak'ın dini yoktur" ben bu görüşe inanıyorum. bir müslüman ahlaksız olabileceği gibi bir ateistte ahlaksız olabilir. Ahlak dediğimiz kavram çok farklı bir olay. Kimine göre toplum şekillendirir kimine göre zaten insanın içinde olan bir kavramdır. Kimine göre de yoktur. temel etik kuralları olmayan hayatında prensipleri ve ahlak kuralları olmayan insanlar en tehlikeli insanlardır.
öyle hocam. ahlakın dini yok, kendimden biliyorum. çünkü ahlaklı ve iyi bir insan olmam için buna ihtiyacım yok. ben yazmış olduğum mesajda genel olarak halkımızdan bahsettim.

GirayHan

80+ Platinum
twitch burda şirket açmasına rağmen kuralları bilmiyorsa burda asıl sorun platformda içindeki içerik üreticileri değil maalesef (düzgün içerik üreticileri haricinde konuşuyorum)
çok sıkı denetime tabii tutulması gerekiyordu bu platform'un temel odağın insan ise ve insanlar üstünden para kazanıyorsan izlenme donate vb vb. buna uygun hareket etmen gerekiyor dediğin gibi tr kanunlarına ve mevzuatlarına uygun takılmalısın. yoksa patlarsın. yukarıda da dediğim gibi kumar olayı varsa içinde iyi olmuş üzülmüyorum. önceleri de bi kara para aklama mevzuları da vardı. devlet uyumaz hocam. her daim 18 yaşındadır devlet.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Hiç birimiz harika etik yaşamlar sürüyoruz, dışarıda daha büyük sorunlar var, insanların yayın izleyip zaman geçirdiği platform üzerinden böyle konuşmalar dönmesi anlamsız geldi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kadar abartmaya veya konuları farklı yerlere çekmeye gerek yok. Twitch'e gerekli bilgi verilmiştir. Bununla ilgili aksiyon alır. Gelecek haftalarda erişime açılır. Olay bu kadar basit.

• Beğen
Reaksiyonlar: ysf0

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
İnsanları yasaklarla kısıtlamaya çalışmak sadece ters tepki yapar, yasaklanması gereken onca şey varken ne bileyim

çok sıkı denetime tabii tutulması gerekiyordu bu platform'un temel odağın insan ise ve insanlar üstünden para kazanıyorsan izlenme donate vb vb. buna uygun hareket etmen gerekiyor dediğin gibi tr kanunlarına ve mevzuatlarına uygun takılmalısın. yoksa patlarsın. yukarıda da dediğim gibi kumar olayı varsa içinde iyi olmuş üzülmüyorum. önceleri de bi kara para aklama mevzuları da vardı. devlet uyumaz hocam. her daim 18 yaşındadır devlet.
kanka ne adaleti hakkı hukuğu denetimi türkiyede dalga mı geçiyorsunuz unutun artık devlet diye bir şey yok başımızda sadece bir avuç insan kendi çıkarları uğruna ülkeyi yönetiyor milli piyangonun resmi sitesinde kaçak siteleri aratmayan slotundan dedesine kumarından çekilişine her şey var televizyonlarda reklamları her sokak başında şubeleri bulunuyor buna sesiniz çıkmıyor neden? twitchin kapanma sebebi sadece milli piyango kazansın millet parasını başka sitelere kaptırmasın üstüne de twitche güzel bir para cezası keser parasını alırız hoppaa..

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
superonline kullanıyorum. Hala açık.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Bu kadar abartmaya veya konuları farklı yerlere çekmeye gerek yok. Twitch'e gerekli bilgi verilmiştir. Bununla ilgili düzenleme yapar. Gelecek haftalarda erişime açılır. Olay bu kadar basit.
Aynen öyle dostum ama youtube bile bu ülkede yıllarca yasaklı kaldı bu gibi düşünceler yüzünden, bakalım ne olacak

GirayHan

80+ Platinum
kanka ne adaleti hakkı hukuğu denetimi türkiyede dalga mı geçiyorsunuz unutun artık devlet diye bir şey yok başımızda sadece bir avuç insan kendi çıkarları uğruna ülkeyi yönetiyor milli piyangonun resmi sitesinde kaçak siteleri aratmayan slotundan dedesine kumarından çekilişine her şey var televizyonlarda reklamları her sokak başında şubeleri bulunuyor buna sesiniz çıkmıyor neden? twitchin kapanma sebebi sadece milli piyango kazansın millet parasını başka sitelere kaptırmasın üstüne de twitche güzel bir para cezası keser parasını alırız hoppaa..
adı üstünde milli piyango devlet kurumu. çok slot çevirmek isteyen kıbrısa gitsin. kumarın ne demek olduğunu orada anlar. ülkede kumarı tamamen yasaklayamazsın ama kontrol altında tutabilirsin kurum açarak ve yöneterek. devletin de yaptığı tam olarak bu. haa bana kalırsa onun da kapatılması lazım. orası ayrı bir konu.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,574
İsim
Emre
Discord
necromancerr
öyle hocam. ahlakın dini yok, kendimden biliyorum. çünkü ahlaklı ve iyi bir insan olmam için buna ihtiyacım yok. ben yazmış olduğum mesajda genel olarak halkımızdan bahsettim.
agnostik biri olarak ahlak insanın temel yapıtaşlarından biri gibidir benim gözümde

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,880
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,574
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen öyle dostum ama youtube bile bu ülkede yıllarca yasaklı kaldı bu gibi düşünceler yüzünden, bakalım ne olacak
Haklısın bana göre çok uzun sürmez. Ama doğru olan buydu. Öngörü yapmak bile yasakken deli gibi oyun tarafında kumar sitesi reklamları yapıldı. Demek ki uyarılara rağmen aksiyon almamışlar ki yasaklama getirilmiş. Hukuk doğrudur yanlıştır onu bir kenara bırakmak lazım. Sen gidip bir Ülkeye şirket açıyorsan kurallarına uymak zorundasın. Sopa göstermek lazımdı demek ki. Böyle bakmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom