Neler Yeni

Twitch Yayın Terkarlarını YouTube da Paylaşmak.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Merhaba. Yakında Twitch yayınlarına başlamayı düşünüyorum. Hikaye tabanlı oyunların yayınlarının tekrarlarını YouTube da paylaşmayı da düşünüyorum fakat bunun kısa yolu var mı bilmiyorum. Twitch den yayın tekrarını açıp OBS den ekran kaydı alarak yapmak çok zahmetli gibi duruyor bunun hızlı ve pratik bir yolu var mı bilgilendirirseniz sevinirim.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Twitch hesabına girip YouTube hesabını bağlıyorsun sonra video yayın kitinde direk yayını seçiyorsun Oradan direkt youtube'una yolla diyorsun YouTube kanalında Twitch yayının paylaşılmış oluyor. Fakat şunu da söyleyeyim insanlar artık TikTok Instagram YouTube shorts gibi videoları alıştıkları için uzun videoları izlemeyi sevmezler Bu yüzden yayın kesitleri paylaşmam birazcık gereksiz gibi tabii sana kalmış😁

Son düzenleme:

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin seyi yaptım dışa aktar deyince başlık falan sordu başlattım dışa aktarım başlatıldı dedi sonra daha göremedim yükleme durumunu vs

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
10dk dan uzun videolar izlenmeyi bırak tıklanmıyor bile. Büyük beklentilerin olmasın haberin olsun

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin seyi yaptım dışa aktar deyince başlık falan sordu başlattım dışa aktarım başlatıldı dedi sonra daha göremedim yükleme durumunu vs
Tamam buldum YouTube da kanal içeriğine girince gozukuyormus 😂 teşekkürler yardım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

10dk dan uzun videolar izlenmeyi bırak tıklanmıyor bile. Büyük beklentilerin olmasın haberin olsun
Olsun hocam şuan daha başlamış değilim zaten birkaç eksik tamamlayınca ufaktan startı vermeyi düşünüyorum. YouTube a da yayınların YT ye yüklenecek yerini kesip orayı yüklemeyi düşünüyorum hiç yoktan 2 platformdan yürümüş olurum diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,781
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom