Twitch'e Nasıl Başlarım ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Öyle aman aman bi arkadaş ortamım yok. beni pek takan yok.
Şimdilik ekipmanlarım bunlar. Kasımın ortalarında başlamayı düşünüyorum.
Bilgisayarım-bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Monitör vb klavye falan onlar da var bi tek mousepad eksik.
Kamera olarak eski telefonumu kullanmayı düşünüyorum asus zenfone 3 olur kendisi.
Onun dışında gerekli bir şey yok sanırım. obs hazırlayacağım kanalı düzenlerim tamam.

ama twitch'te insanların beni izlemesini nasıl sağlarım ?
Post automatically merged:

Ve prime time'da herkes wtcn pqueen falan takılıyor benim için en uygun zaman ne sizce ?

MC de server aç survival iyi takipçi geliyor

Şimdilik ekipmanlarım bunlar. Kasımın ortalarında başlamayı düşünüyorum.
Bilgisayarım-bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Monitör vb klavye falan onlar da var bi tek mousepad eksik.
Kamera olarak eski telefonumu kullanmayı düşünüyorum asus zenfone 3 olur kendisi.
Onun dışında gerekli bir şey yok sanırım. obs hazırlayacağım kanalı düzenlerim tamam.

ama twitch'te insanların beni izlemesini nasıl sağlarım ?

Ve prime time'da herkes wtcn pqueen falan takılıyor benim için en uygun zaman ne sizce ?
hop diyince tabii ki izleyici gelmez insanlar izlediği şeylerin yayınını yap gidip hiç bilinmeyen bir şey yapma valorant veya lol gibi şeyler yapabilirsin

MC de server aç survival iyi takipçi geliyor
aga şimdilik sohbetten tanışmadan başlamayı düşünüyorum çünkü hem arkada yayın hem de oyun olarak pek o işin taraftarı değilim.
ya mesela yapanlar var sabah 7'de yayın açıyor 10'a kadar yayın yapıyor o sürede müzik sohbet chat işte video izliyor adam milleti uyandırıyor.

18 den küçüksen izlenmezsin velet derler.(ki seni izleyecekler le yaşıt olursun aslında)onun dışında yapabileceğin bir şey yok.ama bana steam kod verirsen izlerim
he 18den küçüğüz diye izlenmeyeceğiz ha ?
bu örneği utanarak veriyorum. https://www.youtube.com/channel/UCBH3cFaY7ppgQcwW5CuowHA
böyle olmak da istemem ama.

18 den küçüksen izlenmezsin velet derler.(ki seni izleyecekler le yaşıt olursun aslında)onun dışında yapabileceğin bir şey yok.ama bana steam kod verirsen izlerim
1 kişi için kod mu güldürme bizi adamın ihtiyacı varsa arkada açar oyunumu oynarım

Tek başına saracğını düşünmüyorum bir arkadaş ortamı yapın. Cheat ile ilgilenin ve sıcak kanlı olun.

Bu yanlış bir düşünce 16 yaşındaydım ve sadece 1 ayda 40 ortalama izleyicisine ulaştım. Velet diyen görmedim, kameram olmadığı içindir belki.

Lol değilde CS:GO Valorant Among Us çok izleniyor
among us tayfa var zaten onu oynarım pcyi yormaz ama valorant cs falan hem yayın hem şey pek yani hoşuma gitmiyor.

bunu dedın uzdun benı :/
en populre oyunları deneyebılırsın ama senın zevk aldıgın ve ıyı oynadıgın oyunları oynaman daha ıyı olur dogal olursan senı seven bır kıtle ılla kı bulursun ve ne oyunu ceksen de senı ızlerler bu kadar basıt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri