bende araştırdım baya çok ortada bi konu bazıları evet ödemek gerekiyor diyor bazıları hayır ödemene gerek yok diyor ben kendimi riske atmamak için direk açmadım ama riski almak istiyorsanız açabilirsinizArkadaşlar youtube vergisini ödemek için şahıs şirketi açmamız gerekiyor ya twitch için de bunu yapmamız gerekiyor mu yoksa Twitch vergiyi kendisi bizim adımıza kazancımızdan düşüyor mu?
muhasebeci birinine sormanız en doğrusu olur dediğim gibi çok ortada bir konu eğer öğrenirseniz bizide bilgilendirmeyi unutmayınArkadaşlar youtube vergisini ödemek için şahıs şirketi açmamız gerekiyor ya twitch için de bunu yapmamız gerekiyor mu yoksa Twitch vergiyi kendisi bizim adımıza kazancımızdan düşüyor mu?
Tabikide bilgilendireceğim bu konu hakkında neredeyse hiçbirinde bilgi yok bulamadım.bende araştırdım baya çok ortada bi konu bazıları evet ödemek gerekiyor diyor bazıları hayır ödemene gerek yok diyor ben kendimi riske atmamak için direk açmadım ama riski almak istiyorsanız açabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
muhasebeci birinine sormanız en doğrusu olur dediğim gibi çok ortada bir konu eğer öğrenirseniz bizide bilgilendirmeyi unutmayın
twitch live tarzı yerlerden tr çapında para kazanma çok yeni o nedenle kanunlar aşırı esnek YouTube buna nazaran daha eski olduğu için onun kanunları daha sert ama o bile daha yeni geldiTabikide bilgilendireceğim bu konu hakkında neredeyse hiçbirinde bilgi yok bulamadım.
Buraya göre gerek yok ama muhasebeci ye danışsan daha iyi olur belki yt de videolar vardırAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar twitcin iştirak ödemeleri sayfasındaki bu maddede yazan bu. fatura düzenlemeniz gerekmez diyor. Bu durumda şahıs şirketi açmamıza yani vergi ödememize gerek var mı anlamış değilim.