Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

ensar580

80+
Allahin botu gelmis fikirlerime comar diyor delirmemek elde degil
Valla ben başlık sahibine dedim ama sende de varmış hafif bi çomarlık şimdi baktım geçmişine. İmkanı olmayan, internetten takip yapamayan çocuklar olabilir. Yarattığı dikkat dağınıklığı nedeniyle dersine odaklanamayan olabilir. Dünya ülkeleri sınavları kaldırıyor, sadece imkanı olanın kazanamadığı daha adil sistemler yapıyor biz ne yapıyoruz. En azından son sınıflar hariç herkes için sınavlar 1 yıl ertelenmeli. Sınavları derse katılıma göre, çocukların projelerine göre 1 yıl puan versen ölmezsin

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bizim gün ancak bitiyor hocam öğlenleri komitelere çalışmaktan eğlenceyi ve kendimize zaman ayırmayı gece yarısından sonraya bırakıyoruz :D Maalesef şartlar bunu gerektiriyor :)
Hocam yasiniz buyuk anliyorum bu tur tartismalara girmemenizi tavsiye ediyorum

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Valla ben başlık sahibine dedim ama sende de varmış hafif bi çomarlık şimdi baktım geçmişine. İmkanı olmayan, internetten takip yapamayan çocuklar olabilir. Yarattığı dikkat dağınıklığı nedeniyle dersine odaklanamayan olabilir. Dünya ülkeleri sınavları kaldırıyor, sadece imkanı olanın kazanamadığı daha adil sistemler yapıyor biz ne yapıyoruz. En azından son sınıflar hariç herkes için sınavlar 1 yıl ertelenmeli. Sınavları derse katılıma göre, çocukların projelerine göre 1 yıl puan versen ölmezsin
Aslında şöyle de bir durum var. Ama liseler için değil ortaokullar için geçerli. Ablam öğretmen, müdür öğretmenleri toplantıya çağırıyor ve MEB'den gelen tavsiyeyi söylüyor. Tavsiye notların yüksek tutulması yönünde. Aslında tepkiler sonuç almış diyebiliriz.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende isterdim sistemi degistirmeyi fakat konusmayip sistem ne gerektiriyorsa o yapilmali bende sizin gibi uzun uzun sistemi elestirebilirim elestirmekten fayda cikmaz

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Hocam yasiniz buyuk anliyorum bu tur tartismalara girmemenizi tavsiye ediyorum
Aslında tartışma olarak görmüyordum başta ama konu sahibi biraz değişik yerlere değinince tartışmaya döndü. Hiç kimse hiçbir şey için karşıdakini kırmamalı. Konu daha fazla uzamasın gereği yok bence :)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aslında tartışma olarak görmüyordum başta ama konu sahibi biraz değişik yerlere değinince tartışmaya döndü. Hiç kimse hiçbir şey için karşıdakini kırmamalı. Konu daha fazla uzamasın gereği yok bence :)
Hocam bende karsidaki kisiyi kirmak istemiyorum fakat soz konusu hakaret olunca cildiriyorum ve konustugum her konuda surekli dusunceme karsi cikan insanlar gordum

ensar580

80+
Bende isterdim sistemi degistirmeyi fakat konusmayip sistem ne gerektiriyorsa o yapilmali bende sizin gibi uzun uzun sistemi elestirebilirim elestirmekten fayda cikmaz
Asıl sesimizi çıkarmak gerek ki duysunlar. Şimdiki hükümet pek bişey yapmıyor ama iktidardan ilk seçimde gittikleri an gençlerin tersine düşmenin ne demek olduğunu tüm iktidarlar anlamalı. Bi sonraki adımını ona göre atmalı. Sana çalışma boşver demiyoruz. Hem sisteme uygun çalışıp hem de bir yandan sesini çıkartabilirsin.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asıl sesimizi çıkarmak gerek ki duysunlar. Şimdiki hükümet pek bişey yapmıyor ama iktidardan ilk seçimde gittikleri an gençlerin tersine düşmenin ne demek olduğunu tüm iktidarlar anlamalı. Bi sonraki adımını ona göre atmalı. Sana çalışma boşver demiyoruz. Hem sisteme uygun çalışıp hem de bir yandan sesini çıkartabilirsin.
Ne yazik ki cok denedik bu ulkede ses cikarsan da bos pes ettik diyebiliriz olanla yetiniyoruz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunlara inat 2023'te ona oy vermezsem tüm dünya alem beni.
4:51 uyu la. Şu an 5 saatlik uykuyla duruyorum. Fena.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddiye alma velet işte. Amcasından babasından duyduğu çomar fikirleri buraya yazıyor.
Şu kelimeleri 18 yaşından büyük kimse kullanmaz. Pardon 10 yaşından büyük ve akıllı olan herkes.
Daha yazardım ama malum forum kuralları...
Ban çiki çiki ban ban. Dimi @Rennes

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
4:51 uyu la. Şu an 5 saatlik uykuyla duruyorum. Fena.

Şu kelimeleri 18 yaşından büyük kimse kullanmaz. Pardon 10 yaşından büyük ve akıllı olan herkes.
Daha yazardım ama malum forum kuralları...
Ban çiki çiki ban ban. Dimi @Rennes
Haklısın kanka da beni polemik konulara bulşatırmayın ban yiyorum sonra daha önce yemişliğim var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bence konun kilitlenmesi lazım çünkü arada sağlıklı bir iletişim görmüyorum. İyi geceler herkese.
Yaşına göre olgun hareket edemeyen tipler dışında sorun yok. Anonymous ile çok güzel tartıştınız. Tek olumsuzluk biliniyor zaten.

Haklısın kanka da beni polemik konulara bulşatırmayın ban yiyorum sonra daha önce yemişliğim var.
Yok lan ne alaka.
Ban çiki çiki ban ban sözünü söylerken söz sahibini de anmak istedim.
Hem polemik konusu değil. Yani öyle alevli bir tartışma potansiyeli olan bir konu değil. Öyle olursa zira malum kişiler tarafından olur.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Yaşına göre olgun hareket edemeyen tipler dışında sorun yok. Anonymous ile çok güzel tartıştınız. Tek olumsuzluk biliniyor zaten.

Yok lan ne alaka.
Ban çiki çiki ban ban sözünü söylerken söz sahibini de anmak istedim.
Hem polemik konusu değil. Yani öyle alevli bir tartışma potansiyeli olan bir konu değil. Öyle olursa zira malum kişiler tarafından olur.
Ban ban çiki çiki ban ban.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,177
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom