Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Online derste ne yapiliyor bakin ben egitim sistemi cok iyi demiyorum egitim sistemini elestirenlerin eline birsey gecmiyor oldugu gibi kabullenmeli virus yuzunden cogu ulkeler ayni durumda sadece twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz
İşte ben de bu ''twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz'' söylemine karşı çıkıyorum çünkü onların arasında başarılı ve gerçekten bu durumdan etkilenen çocuklar var diyorum. Ayrıca boş da olsa oy hakkı var ve ileride kime neden vereceği de onları ilgilendiriyor. Eğer bir parti tutuyorsanız, ben tutmuyorum yanlış anlaşılmasın, onları bu söylemlerle kendizden daha da uzaklaştırırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sınavların olmamasını istemiyorum. Olsun. Online olsun ama. Madem ders online sınavda online olsun iş bitsin.
Kesinlikle bu düşünceye katılıyorum. Dersler online ise sınavlar da online olmalıdır.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
İşte ben de bu ''twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz'' söylemine karşı çıkıyorum çünkü onların arasında başarılı ve gerçekten bu durumdan etkilenen çocuklar var diyorum. Ayrıca boş da olsa oy hakkı var ve ileride kime neden vereceği de onları ilgilendiriyor. Eğer bir parti tutuyorsanız, ben tutmuyorum yanlış anlaşılmasın, onları bu söylemlerle kendizden daha da uzaklaştırırsınız.
Her insan farklidir fakat bu tur sikayetlerin en cok goruldugu kusak dusuncelerini ifade edebilirler dogru fakat cok ileri gidiyorlar aralarinda basarili cocuklar var demissiniz basarili biri oyle demez sinavdan yuksek alacagini bilir ve sinavin nasil yapilacagini umursamaz sagligini dusunenler de var fakat genelde bahane uretiyorlar yaz ayi gelince hepsi disarda tatil pesinde sinav olunca yok virus var soylemleri

Yuz yüze sınav içinde aynı şey geçerli. Ben online derslerin çoğunu anlamıyorum zaten. Şartlar eşitlenmeli.
Yuzyuze yapilmasini neden istemiyorsunuz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Her insan farklidir fakat bu tur sikayetlerin en cok goruldugu kusak dusuncelerini ifade edebilirler dogru fakat cok ileri gidiyorlar aralarinda basarili cocuklar var demissiniz basarili biri oyle demez sinavdan yuksek alacagini bilir ve sinavin nasil yapilacagini umursamaz sagligini dusunenler de var fakat genelde bahane uretiyorlar yaz ayi gelince hepsi disarda tatil pesinde sinav olunca yok virus var soylemleri

Yuzyuze yapilmasini neden istemiyorsunuz
Okulum bana pek uzak değil lakin yürüme mesafemde de değil maalesef. Toplu taşımaya binmek zorundayım. Annem ve ablam kronik hasta. Riski göze almak istemiyorum ama sınav olursa mecburen alıcaz tabii ki.

Satashke

80+ Bronze
Bu liseli dostların isyanı gayet haklı. Ders online oluyorsa sınavı da online yapmalısın. Siz burda sıcacık odanızda foruma konu açıp tepki alabilirsiniz fakat bir çok liseli kardeşim evine destek olmak için çalışıyor. Türkiyede kaçak işçi sayısı tavan yapmış durumda. Kendim de hem üniversite okuyorum hem çalışıyorum. Üni sınavını yüzyüze yaparsın tamam Ama gidip de normal sınavları online yapmamak saçma olur. Kimse 45 aldığı zaman başka birinin cebindeki puan çalınmaz. Bilinçli olun biraz.
- Her şeyi devlete ( malum kişilere ) bağlamayacak da kime bağlayacak. Ziya Selçuk denilen şahsın kendi fikriyle karar verdiğine inanıyorsanız daha çok yolunuz var demektir. 2023 te indireceğiz sözü , kendi keyfine göre karar veren büyükbaşa ithafen :)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Okulum bana pek uzak değil lakin yürüme mesafemde de değil maalesef. Toplu taşımaya binmek zorundayım. Annem ve ablam kronik hasta. Riski göze almak istemiyorum ama sınav olursa mecburen alıcaz tabii ki.
Gercekten sagligi icin endiselenen nadir insanlar var fakat twitterdakiler laf olsun diye diyorlar
Konu buraya nasil geldi anlamadim

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Bu liseli dostların isyanı gayet haklı. Ders online oluyorsa sınavı da online yapmalısın. Siz burda sıcacık odanızda foruma konu açıp tepki alabilirsiniz fakat bir çok liseli kardeşim evine destek olmak için çalışıyor. Türkiyede kaçak işçi sayısı tavan yapmış durumda. Kendim de hem üniversite okuyorum hem çalışıyorum. Üni sınavını yüzyüze yaparsın tamam Ama gidip de normal sınavları online yapmamak saçma olur. Kimse 45 aldığı zaman başka birinin cebindeki puan çalınmaz. Bilinçli olun biraz.
Bence de uni sinavlari online yapiliyorken lise sinavlari neden yuzyuze anlamis degiliz

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
basarili biri oyle demez sinavdan yuksek alacagini bilir ve sinavin nasil yapilacagini umursamaz
İşte burda yanıldığınızı söylüyorum çünkü etrafımda gayet başarılı çocuklar ve bu sisteme karşı çıkıyorlar.

akan

80+ Bronze
ÜDDZP: Twitter
Üniversitelilerin Dünyayı Değiştirebileceğini Zannettiği Platform. :)

Top Bottom