Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
2023'de gözler:

spongebob.jpg

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Anlamıyonuz galiba. Düz sınav. Yazılı okkey? YKS ye daha var.
Ee ben genel sınavlar için konuşuyorum zaten. Adamlara ne eğitim verildi ki yüz yüze sınav istiyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü olsa nolcak? İsyan başlatıp sınava girmicen mi? Erkeksen girme. :D
Üslubun da çok yanlış. Seni düşüncelerinden dolayı yargılamıyorum ama söyleşin tarzı bence çok kaba.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Sistem boyle diye vaz mi gecelim Tip kazananlar sinav sistemi kotu demediler
Ama onlar köpek gibi çalışıp kazandılar sence herkes öylemi ailesinden destek alabiliyorum ben ailemden 1 tek desteknalamada bilişim okuyorum aksine bana karşı çıktılar SALAKlık yapıyorsun diye şuan aylık aldığım para 7 bin TL nin üzerinde

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Ee ben genel sınavlar için konuşuyorum zaten. Adamlara ne eğitim verildi ki yüz yüze sınav istiyorlar?
Sahsen youtube da yuzyuzuze egitimden daha basarili ders anlatan hocalar var okul'a bile gerek yok diye dusunuyorum bu donemde
Bahane uretmeye gerek yok herkes kolaya kaciyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yani illaki imkansızlığı olan vardır. Ama bi açın Tweeter ı çoğu, imkanı olan ama tembel aylak oturan kişiler. Cümlelerinden anlaşılıyor.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Ama onlar köpek gibi çalışıp kazandılar sence herkes öylemi ailesinden destek alabiliyorum ben ailemden 1 tek desteknalamada bilişim okuyorum aksine bana karşı çıktılar SALAKlık yapıyorsun diye şuan aylık aldığım para 7 bin TL nin üzerinde
Bravo insanin basarili olabilmesi icin ozgur olmasi gerekir basta

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Sahsen youtube da yuzyuzuze egitimden daha basarili ders anlatan hocalar var okul'a bile gerek yok diye dusunuyorum bu donemde
Bahane uretmeye gerek yok herkes kolaya kaciyor
Kimsenin kolaya kaçtığı yok. Bakın insanlar sosyal varlıklardır. Bilgilerini ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak zorundadırlar ve iletişimi sadece yazarak veya sesli olarak değil yüz yüze yapılan mimik ve jestlerden yapabilirler. Eğitim dediğimiz şey de karşılıklı düşünce ve fikir paylaşımıdır. O yüzden online ve youtube üzerinden bir yere kadar gidebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani illaki imkansızlığı olan vardır. Ama bi açın Tweeter ı çoğu, imkanı olan ama tembel aylak oturan kişiler. Cümlelerinden anlaşılıyor.
İlla ki vardır ama söyleyiş tarzınız ordaki gerçekten imkanı olmayan insanları kırabilir dikkat etmek gerekiyor :)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Kimsenin kolaya kaçtığı yok. Bakın insanlar sosyal varlıklardır. Bilgilerini ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak zorundadırlar ve iletişimi sadece yazarak veya sesli olarak değil yüz yüze yapılan mimik ve jestlerden yapabilirler. Eğitim dediğimiz şey de karşılıklı düşünce ve fikir paylaşımıdır. O yüzden online ve youtube üzerinden bir yere kadar gidebilirsiniz.
Online derste ne yapiliyor bakin ben egitim sistemi cok iyi demiyorum egitim sistemini elestirenlerin eline birsey gecmiyor oldugu gibi kabullenmeli virus yuzunden cogu ulkeler ayni durumda sadece twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Online derste ne yapiliyor bakin ben egitim sistemi cok iyi demiyorum egitim sistemini elestirenlerin eline birsey gecmiyor oldugu gibi kabullenmeli virus yuzunden cogu ulkeler ayni durumda sadece twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz
Ben sınavların olmamasını istemiyorum. Olsun. Online olsun ama. Madem ders online sınavda online olsun iş bitsin.

Top Bottom