liluzivert
80+ Bronze
Selamlar, bugün size farklı bütçeler ve farklı kullanım senaryoları için birkaç TWS kulaklık önereceğim.
Aşağıdaki her şey kendi deneyimlerime dayanarak yazdıklarımdır. Kendi öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Öncelikle Apple kullanıcıları için önerilerimle başlamak istiyorum.
Airpods alacaksanız ve ANC'li olacaksa bence Silikonlu olan Pro 2 modeli alınmalı. Yeni çıkan 4'e aynı parayı vermenin manası olduğunu düşünmüyorum. Eğer silikondan rahatsızsanız alınabilir. Kutudan kablo çıkmıyor unutmayın. ANC istemiyorsanız ve silikon sevmiyorsanız düz 4. nesil modelini alın. H2 çipiyle aynı fiyattaki 3. nesilden daha iyi.
Airpods Pro 2: Airpods Pro 2. Kendim kullanıyorum ve gerçekten yaşattığı deneyim çok iyi.
Airpods 4: Airpods 4
Diğer kullanım senaryolarıyla devam edelim.
Yüksek bütçe önerim: Sony WF-1000XM5
Ortalama bütçede en iyi müzik performansı için önerim: Anker Liberty 3 Pro
Fitness ve sporlar için önerim: Jabra Elite 3. Bu cihazı kendim kullanmaktayım. Kulaktan düşmüyor, o kadar ter ve yağmura rağmen bana mısın demedi. Geçirgen modu var dışarısı için. Ses performansı çok iyi.
Samsung ekosistemi için FP önerim: Samsung Galaxy Buds FE
Huawei uygun fiyatlı ANC önerim: HUAWEI FreeBuds 6i
Huawei ekosistem en iyi kulaklık önerim: Huawei Freebuds Pro 3
Uygun fiyatlı genel kullanım önerilerim:
Oppo Enco Buds 2
Honor Choice Earbuds X5E
Aşağıdaki her şey kendi deneyimlerime dayanarak yazdıklarımdır. Kendi öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Öncelikle Apple kullanıcıları için önerilerimle başlamak istiyorum.
Airpods alacaksanız ve ANC'li olacaksa bence Silikonlu olan Pro 2 modeli alınmalı. Yeni çıkan 4'e aynı parayı vermenin manası olduğunu düşünmüyorum. Eğer silikondan rahatsızsanız alınabilir. Kutudan kablo çıkmıyor unutmayın. ANC istemiyorsanız ve silikon sevmiyorsanız düz 4. nesil modelini alın. H2 çipiyle aynı fiyattaki 3. nesilden daha iyi.
Airpods Pro 2: Airpods Pro 2. Kendim kullanıyorum ve gerçekten yaşattığı deneyim çok iyi.
Airpods 4: Airpods 4
Diğer kullanım senaryolarıyla devam edelim.
Yüksek bütçe önerim: Sony WF-1000XM5
Ortalama bütçede en iyi müzik performansı için önerim: Anker Liberty 3 Pro
Fitness ve sporlar için önerim: Jabra Elite 3. Bu cihazı kendim kullanmaktayım. Kulaktan düşmüyor, o kadar ter ve yağmura rağmen bana mısın demedi. Geçirgen modu var dışarısı için. Ses performansı çok iyi.
Samsung ekosistemi için FP önerim: Samsung Galaxy Buds FE
Huawei uygun fiyatlı ANC önerim: HUAWEI FreeBuds 6i
Huawei ekosistem en iyi kulaklık önerim: Huawei Freebuds Pro 3
Uygun fiyatlı genel kullanım önerilerim:
Oppo Enco Buds 2
Honor Choice Earbuds X5E