kendine gel sen tyler durden değilsinTyler durden ceketinin linki lazım
Tyler Durden olmaya gerek yok bence çakma north face den devamTyler Durden Ceketi Fight Club Hakiki Deri Ceket
Tyler Durden ceketi ile kendini "Fight Club"ın asi ruhunu hisset! Gerçek deri ve özel tasarım detaylarıyla bu ceket, cesur ve özgün bir tarzın simgesi.www.rezonderi.com
linkten bakabilirsin. aynısını buldum. oldukça benziyor. bir tek arkası tam benzemiyor ama böyle daha güzel olmuş sanki
Tyler Durden olmaya gerek yok bence çakma north face den devam
2.441,01₺
Biz 350ve 550 ye aldık 2 hafta önce 1500 lira olan okadar kötü değildir hocam 2,4 çok pahalı abartı diye düşünüyorumnaylon peluş montlar bile 1000 -1500 olmuş hocam hakiki deriyse normal oldukça.. yılbaşından sonra her şeye zam gelir ben kredi kartlarına borçlanarak alıyorum şimdiden ihtiyaçları, elektronik eşyaları.
birileri filmin etkisinde kalmışTyler durden ceketinin linki lazım
hocam artık her şey normal gelmeye başladı piyasada. her şey aldı başını gitti. diğer büyük markalardansa bana uygun geldi bu deri ceketler. hakiki deri montlar 3-4 den başlatıyorlar vallahi mağazada şaşırdım kaldım. geçen sene iyi ki aldım kışlık alışverişimi. yoksa bu sene donardımBiz 350ve 550 ye aldık 2 hafta önce 1500 lira olan okadar kötü değildir hocam 2,4 çok pahalı abartı diye düşünüyorum
ya gecen ap shaco oyniyim dedim ebedi ciktim karsida destek shaco vardi icinden gectimİlk kural : Kimseye dövüş kulübünden bahsetme