Android Type C to USB OTG Kablo önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
17
Alışveriş sitelerinde baktığımda 5 TL den başlayan fiyatlarla bir çok çeşit dönüştürücü gördüm. Açıkçası hiç birine güvenemedim.
Telefona mouse, Klavye veya PC Kulaklığını bağlamak için bir dönüştürücü arıyorum. Yeni nesil girişli. Type C olacak yani. Telefonum Xiaomi Redmi Note 9.

Varsa sizin bir süredir kullanıp beğendiniz bir ürün, lütfen yardımcı olun.

Öyle iki takmaya da bozulsun istemiyorum ki internette gördüğüm o 5 TL lik ürün(ler) eminim çabucak bozuluyordur.

Alışveriş sitelerinde baktığımda 5 TL den başlayan fiyatlarla bir çok çeşit dönüştürücü gördüm. Açıkçası hiç birine güvenemedim.
Telefona mouse, Klavye veya PC Kulaklığını bağlamak için bir dönüştürücü arıyorum. Yeni nesil girişli. Type C olacak yani. Telefonum Xiaomi Redmi Note 9.

Varsa sizin bir süredir kullanıp beğendiniz bir ürün, lütfen yardımcı olun.

Öyle iki takmaya da bozulsun istemiyorum ki internette gördüğüm o 5 TL lik ürün(ler) eminim çabucak bozuluyordur.
şans 5 dk da da bozulabilir 1 yıldada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi 9 da otg desteği varmıydı bu arada ben yok diye biliyorum olsa bile kulaklık çalışmayabilir klavye mouse neysede kulaklık bilmiyorum

şans 5 dk da da bozulabilir 1 yıldada

redmi 9 da otg desteği varmıydı bu arada ben yok diye biliyorum olsa bile kulaklık çalışmayabilir klavye mouse neysede kulaklık bilmiyorum
Epey sitesinde var olarak gözüküyor.
Ayrıca OTG üzerinden diğer cihazları da şarj edebiliyormuş.
Kullandığınız bir OTG dönüştürücü var mı?

Ekler

• IMG_20201112_200621.jpg
    IMG_20201112_200621.jpg
    126.1 KB · Hit: 33
Şans işi al 5tl ye kasmana gerek yok bu kadar

Şans işi al 5tl ye kasmana gerek yok bu kadar
Onu ben de biliyorum.
Kullandığın bir ürün varsa tavsiye et diye konuyu açtım.

Syrox markasından almıştım bir tane. O zamandan beri kullandım çokça. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Taktığım her şey de çalıştı. (Edit: 3 Haziran 2022, konuyu yükselt tuşuna yanlışlıkla bastım :/)

Son düzenleme:
Geri