TYT 70 gun yeter mi?

burak23

80+
Reaksiyon skoru
11
Toplamda 70 gunluk bir TYT kampı yapmayı dusunuyorum. Takip edeceğim hocalar.
1-mat için Eyüp b
2-kimya için görkem şahin.
3-bio için dr biyoloji.
4-fizik için Özcan aydın.
5-sosyal için genel tekrar.
6- türkce için paragraf ve deneme dil bilgisine bakmıyacağım.

Bu hocalardan devam edeceğim ama bazı sorularım var.
Matematik için.
1-Eyüp bnin kampının iyi bir şekilde bitmesi için yeterli bir süremi.
2- elimde sıfır 345, mat ilacı. 3D, Q mat ens mat var hangilerinden devam etmeliyim
3-geo için kenan kara ile gideceğim elimde geo ilacı, 3D var mat beraber götürecegim.

Fen için
1-kimyam zaten iyi ama ben sıfırdam baslamak istiyorum gk takip edip 3D, orbital var onları beraber götürüp bititrirsem süper olur diye düşünüyorum.
2-biomda iyi ama yeniden baslayacağım super olması için bunda da dr bioyla, Q ve 3D gidecegim
3-fizigim kötü onun için Özcan aydından gidecegim 3D takip etmeyi düsünüyorum.

Genel anlamda sorularım bunlar bana sunu yapsan daha iyi olur ya da sunu soyle yap gibi onerilere acıgım bunların dısında genel soruları size sorayım.
-Şu an baslasam yetişirmi
- Şu anda baslaya biri için tıpı hedeflemek bir hayal mi
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

müslüm baba ne demiş
SON PİŞMANLIK NEYE YARAR

sen elinden geleni yap yettiği yere kadar sonra ayt başla daha etkili dert yaparsan performansın düşer bi tane eleman forumda hemşirelik yazmış bi cacık anlamıyorum die yakınıyor dert etme gidecem die de

Toplamda 70 gunluk bir TYT kampı yapmayı dusunuyorum. Takip edeceğim hocalar.
1-mat için Eyüp b
2-kimya için görkem şahin.
3-bio için dr biyoloji.
4-fizik için Özcan aydın.
5-sosyal için genel tekrar.
6- türkce için paragraf ve deneme dil bilgisine bakmıyacağım.

Bu hocalardan devam edeceğim ama bazı sorularım var.
Matematik için.
1-Eyüp bnin kampının iyi bir şekilde bitmesi için yeterli bir süremi.
2- elimde sıfır 345, mat ilacı. 3D, Q mat ens mat var hangilerinden devam etmeliyim
3-geo için kenan kara ile gideceğim elimde geo ilacı, 3D var mat beraber götürecegim.

Fen için
1-kimyam zaten iyi ama ben sıfırdam baslamak istiyorum gk takip edip 3D, orbital var onları beraber götürüp bititrirsem süper olur diye düşünüyorum.
2-biomda iyi ama yeniden baslayacağım super olması için bunda da dr bioyla, Q ve 3D gidecegim
3-fizigim kötü onun için Özcan aydından gidecegim 3D takip etmeyi düsünüyorum.

Genel anlamda sorularım bunlar bana sunu yapsan daha iyi olur ya da sunu soyle yap gibi onerilere acıgım bunların dısında genel soruları size sorayım.
-Şu an baslasam yetişirmi
- Şu anda baslaya biri için tıpı hedeflemek bir hayal mi
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
70 gunde degil 200 gunde de bitmez tyt, cunku tyt biten bir sey degil.

tum konulari 2 ayda bitirirsin sonra ayt islemeye baslarin ama aytye gecince tytyi salma %70-%80 ayt yapiyorsan geri kalanda tyt soru cozumu tekrar vs olsun

Son düzenleme:
cok zor hatta bana gore ımkansız

müslüm baba ne demiş
SON PİŞMANLIK NEYE YARAR

sen elinden geleni yap yettiği yere kadar sonra ayt başla daha etkili dert yaparsan performansın düşer bi tane eleman forumda hemşirelik yazmış bi cacık anlamıyorum die yakınıyor dert etme gidecem die de
Buna güvenme hiç çalışmadı Full yattı şimdi mezun

Geri