TYT AYT netleriniz nasıl?

Bende genelde 35 üstü yapıyorum.Tavsiyem soru bankasından soru çözerken saatli çözmeniz.Mesela bir testte 12 soru var siz 15 dk kronometreden tutup öyle çözmeniz
Genelde 12 soruya 8 dk veriyorum 2 yanlisim çıkıyor sınavlarda ise en son türkçede çok fazla odağımı kaybedip sıkıldıgım için türkceden sonra ders çözersem direk o dersi de götürüyor o yüzden son olarak tr cözüyorum zaman fazla olsa da olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 11 seniz iyi aslında netler.Sadece ayt iyi kasmanız lazım
Yani denemeler edebiyat dısında 3 5 yanlış cıkıyor bu kadar

Genelde 12 soruya 8 dk veriyorum 2 yanlisim çıkıyor sınavlarda ise en son türkçede çok fazla odağımı kaybedip sıkıldıgım için türkceden sonra ders çözersem direk o dersi de götürüyor o yüzden son olarak tr cözüyorum zaman fazla olsa da olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani denemeler edebiyat dısında 3 5 yanlış cıkıyor bu kadar
Ben hep türkçeden başlar ardından fen,sosyal mat şeklinde ilerliyorum.Bende türkçeyi pek sevmiyorum o yüzden hemen halledip sanki üstümden yükü atmış gibi oluyorum tavsiye ederim.

TYT: 50
AYT 65
Sözel ve yetenek sınavı brotha!

TYT net arttırma taktiği verirsen hoş olur bu arada.

TYT: 50
AYT 65
Sözel ve yetenek sınavı brotha!

TYT net arttırma taktiği verirsen hoş olur bu arada.
Hocam ayt 65 yapıyosunuz tyt sizin için çerez gibi gelecektir başta bunu söylemek gerek.TYT türkçe neti artırmak için günlük dilbilgisi ve kronometre ile zamanlı paragraf öneririm.Matematik için de aynı şekilde kronometre ile zamanlı soru çözümü.Sosyale bence çalışmaya bile gerek yok ama siz bilirsiniz.Fen için de konu eksikleri kapatılıp bol soru çözmeniz gerekiyor.Yani genel anlamda konu eksikleri kapatılıp bol bol soru çözülmesi gerekiyor.Bu sınavı iyi yapmanın tek soru verimli ve fazla soeu çözmek maalesef.

Hocam ayt 65 yapıyosunuz tyt sizin için çerez gibi gelecektir başta bunu söylemek gerek.TYT türkçe neti artırmak için günlük dilbilgisi ve kronometre ile zamanlı paragraf öneririm.Matematik için de aynı şekilde kronometre ile zamanlı soru çözümü.Sosyale bence çalışmaya bile gerek yok ama siz bilirsiniz.Fen için de konu eksikleri kapatılıp bol soru çözmeniz gerekiyor.Yani genel anlamda konu eksikleri kapatılıp bol bol soru çözülmesi gerekiyor.Bu sınavı iyi yapmanın tek soru verimli ve fazla soeu çözmek maalesef.
Ya matematik olmuyor kafayı yedirtti bana senenin başında. Şu an fene yoğunlaştım oradan net arttırma derdindeyim. Matematikten 5-8 arası yapsam yeter bana

Ya matematik olmuyor kafayı yedirtti bana senenin başında. Şu an fene yoğunlaştım oradan net arttırma derdindeyim. Matematikten 5-8 arası yapsam yeter bana
Matematiğin ilk 5 sorusu genelde kolay oluyo.Geometriden de 2-3 soru kolay oluyo yaparsın bence.

Geometriye çalışın. Ortalama +5 net getirecektir.

Geri