Neler Yeni

TyT AyT Sınava Hazırlanmak isteyenlere Yardım etmek istiyorum

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
bi de o zaman dikkat eksikliği diye bişi vardı
ve şuan olmuyor
İKİ ZAMANDADA PC VB.Kulland9m
ve bunun yüzünden sınavlarda düşük puan alıyordum
pisikolojik olabilirmi sizce?
dikkat eksikliğini 1 psikolojik olarak 2 de vitamin mineral takviyesi alarak giderebilirsiniz (araştırmak lazım )

psiklojik olabilir sonuçta her ne kadar insan rahat biri olsa da sınav anı stressli bir an ve o anda dikkat hatası yapmamak mümkün olmuyor ama tecrübe kazandıkça azalacaktır

utkuabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Utku Yılmaz
Ben fen lisesinde okuyorum. 9 dan 10 a geçtim. Yazın pek çalışmadım. Ne önerirsin reis?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben fen lisesinde okuyorum. 9 dan 10 a geçtim. Yazın pek çalışmadım. Ne önerirsin reis?
pandemi döneminde online eğitimden derslerini takip edebildin mi ?
derslerdeki genel durumun nedir biraz bilgi verir misin dostum

utkuabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Utku Yılmaz
pandemi döneminde online eğitimden derslerini takip edebildin mi ?
derslerdeki genel durumun nedir biraz bilgi verir misin dostum
Hepsini takip ettim. Dönemi 97,2 ortalama ile kapattım. Lgsde yüzdeliğim 1.40 idi .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hepsini takip ettim. Dönemi 97,2 ortalama ile kapattım. Lgsde yüzdeliğim 1.40 idi .
zaten ileride kısmetse derecelik öğrenci olduğunu belli ediyorsun inşallah ilerde de öyle olur
şimdi seninle 10.sınıftan başlangıç yapmak daha mantıklı neden dersen 9. sınıf temelin güzel görünüyor anlattığın kadarıyla tekrar başa dönüp zaman kaybetmenin anlamı yok
güzel bir youtube hocasından her dersten playlist 1. bölümden başlayıp konu sonrası kaldırabileceğin kadar soru çözerek rakiplerinin çok önüne geçebilirsin

utkuabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Utku Yılmaz
zaten ileride kısmetse derecelik öğrenci olduğunu belli ediyorsun inşallah ilerde de öyle olur
şimdi seninle 10.sınıftan başlangıç yapmak daha mantıklı neden dersen 9. sınıf temelin güzel görünüyor anlattığın kadarıyla tekrar başa dönüp zaman kaybetmenin anlamı yok
güzel bir youtube hocasından her dersten playlist 1. bölümden başlayıp konu sonrası kaldırabileceğin kadar soru çözerek rakiplerinin çok önüne geçebilirsin

çok teşekkürler 🙂

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
rica ederim yine sorun olursa her daim yardımcı olmaya çalışırım :D

utkuabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Utku Yılmaz
Bir de doping hafıza çok karşıma çıkmaya başladı. Sınav senesinde yardımcı olur mu? Doping hafıza hakkında görüşlerin nelerdir?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bir de doping hafıza çok karşıma çıkmaya başladı. Sınav senesinde yardımcı olur mu? Doping hafıza hakkında görüşlerin nelerdir?
kullanmadım çok bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim ama internet üzerinden ben de çalıştım gözlerim kan çanağı oldu başımdaki ağrılara dayanamaz oldum ekrana bakmaktan

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Selamlar Değerli dostlar forumumuzda 4-5 aydır gözlemlediğim kadarıyla bir sürü sınava hazırlanacak pırlanta gibi kardeşlerimiz arkadaşlarımız var çoğunun güzel idealleri güzel hedefleri ve en önemlisi çok güzel hayalleri var
Bu hayallere ulaşması için de ülkemizde ve çoğu ülkede de olan bir üniversite sınavı var ve bu sınavı kazanmak ve ileride kendimizi geliştirmek geleceğini ve ülkemizin geleceğini kurtarmak demek
Bu sınav çok iradeli ve düzenli çalışmakla ilgili
ancak kesinlikle
bilgisayar oynamamak
telefona bakmamak
kız arkadaş sahibi olmamak
hobilere vakit ayırmamak

İLE İLGİLİ DEĞİL
Her şey dozunda kaldığı sürece çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz

Ben bu sene bu sınava girdim ve kendimce güzel bir sonuç elde edip güzel bir tıp fakültesine gidiyorum kısmetse ve zamanında bana yardım eden olmamıştı kendi koçum kendi yol göstericim kendim olmak zorunda kalmıştım ve bunun eksikliğini çok hissetmiştim

Şimdi ise aklıma benim gibi olan sınava hazırlanacak veya liseye başlayacak kardeşlerime arkadaşlarıma yardımcı olmak hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olmak fikri geldi

Aklınızdaki soruları cevaplayabilir size özel çalışma programı hazırlayabilir ve günlük haftalık aylık çalışma planı hazırlayabilir ve elimden geldiğinde tüyolar vermek elimden geldiğince kafanıza takılan soruları (fizik kimya biyoloji mat gibi) çözerek size yardımcı olmaya çalışmak isterim
eğer sizde isterseniz size yardımım her daim olacaktır

Saygılar Değerli Forum üyeleri
kardeşim 10. sınıfa geçti tavsiyeleriniz nelerdir

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kardeşim 10. sınıfa geçti tavsiyeleriniz nelerdir
biraz detaylı bilgi verirseniz yardımcı olayım derslerdeki durumu nasıl 9 u nasıl geçti pandemide dersleri takip etti mi temeli iyi mi sayısal mı sözel mi

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
biraz detaylı bilgi verirseniz yardımcı olayım derslerdeki durumu nasıl 9 u nasıl geçti pandemide dersleri takip etti mi temeli iyi mi sayısal mı sözel mi
9u 87 ort ile bitirdi sayısalcı ama pandemide pek dersleri takip edemedi uzaktan pek bişey anlamadı

Top Bottom