TYT Kolay-Orta-Zor kaynak önerileri

çıfteli

80+
Reaksiyon skoru
74
Sa beyler, avel avel dönüp dolaşıp iş aramaktan bıktım bu sene artık son defa TYT hazırlanıp 300+ puan almam lazım polislik için. Başka da çarem kalmadı mecbur artık bu mesleği kovalamam gerek yoksa ilerde ya fabrika yada inşaatta sürünüp gideceğim. TYT de bildiğim ne varsa hepsini unuttum gitti yaş hafifden ilerledi artık Bu yaşta elde kalem sırtta çanta kütüphaneye gidecek değilim millet sakalından utan dese haklılar zamanında yapmadık okul boş dedik artık bakıyorum gencecik insanlar polis olmuş aylık 65-70 arası maaş alıyorlar keyifleri yerinde bende yapacam artık oyun moyun bu sene katien yok hepsini sildim. Şimdi başlasam halen yaşım geç olmuyor polislik yaş sınırına takılmıyorum, evde çalışma ortamı kurdum şimdi kendime sadece TYT Kolay-Orta-Zor kaynak kaldı onları da almam lazım bu sene nokta atışı yapmam farz oldu artık 300+ puana lütfen önerilerinizi yazınız.

Kolay mat olarak acilin matematiğin ilacı öneririm, orta için üc dört beş, zor için orjinal

Bu kafayla asker polis olacaksan olma derim.
240 saatten aşağı mesai yapan polis yoktur ayda. (İstisnalar kaideyi bozmaz %80'i böyle)
Nöbette ek para falan da yok polise askere. Bazı değerlere sevgin ve saygından yapacaksın.
Öyle 65 70 arası alan polis nerede var? (Son zamla memuriyet yılına göre belki 50 yaşında adam alıyordur o parayı.)

Öyle akademi de şu maaş için çekilecek çile değil. Çok daha yüksek maaşlı az dertli imkanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri