Neler Yeni

Tyt matematik olmadan Ayt matematik yapmak mümkün mü?

Oriencc

80+ Bronze
Şuan 5 net tyt matematik yapıyorum oda bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
Ayt matematik ezberle yapılabilen konular var diyorlar bu 4 ay günde 1.5 saat ayt matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Cidden 4 ay 1.5 saat vereceksen daha iyisini bile yapabilme ihtimalin var. Benim de 9-10 matematiğim biraz boş. Şu an 11'im ve sene başından beri çalışarak gayet iyi bir başarı elde edebiliyorum.

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
miyuw
TYT 12 temel konuyu bilmeden mat yapman zor matematik soru çözerek gelişiyor ve AYT soruları için TYT'nin bazı konularına hakim olmak lazım

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
bugün konuştum matematik hocamla bu konuyu 11.sınıfım tyt olmadan ayt yapamazsınız dedi

Oriencc

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TYT 12 temel konuyu bilmeden mat yapman zor matematik soru çözerek gelişiyor ve AYT soruları için TYT'nin bazı konularına hakim olmak lazım
bugün konuştum matematik hocamla bu konuyu 11.sınıfım tyt olmadan ayt yapamazsınız dedi
Ayt matematik sadece bilgi istiyor tyt ise bilgi + yorum bazı kişiler yapılabileceği söylüyordu ondan dolayı sordum bende emin misiniz ona göre çalışacağım 4 ay kaldı

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
Ayt matematik sadece bilgi istiyor tyt ise bilgi + yorum bazı kişiler yapılabileceği söylüyordu ondan dolayı sordum bende emin misiniz ona göre çalışacağım 4 ay kaldı
valla hocam öyle dedi karar sizin tabii

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
yo
Şuan 5 net tyt matematik yapıyorum oda bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
Ayt matematik ezberle yapılabilen konular var diyorlar bu 4 ay günde 1.5 saat ayt matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?
Hayır çıkamazsın.

Top Bottom