TYT 12 temel konuyu bilmeden mat yapman zor matematik soru çözerek gelişiyor ve AYT soruları için TYT'nin bazı konularına hakim olmak lazım
Ayt matematik sadece bilgi istiyor tyt ise bilgi + yorum bazı kişiler yapılabileceği söylüyordu ondan dolayı sordum bende emin misiniz ona göre çalışacağım 4 ay kaldıbugün konuştum matematik hocamla bu konuyu 11.sınıfım tyt olmadan ayt yapamazsınız dedi
valla hocam öyle dedi karar sizin tabiiAyt matematik sadece bilgi istiyor tyt ise bilgi + yorum bazı kişiler yapılabileceği söylüyordu ondan dolayı sordum bende emin misiniz ona göre çalışacağım 4 ay kaldı
Hayır çıkamazsın.Şuan 5 net tyt matematik yapıyorum oda bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
Ayt matematik ezberle yapılabilen konular var diyorlar bu 4 ay günde 1.5 saat ayt matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?
Temel atmadan imkanı yok direkt ayt geçmenin, ilk 12 konu kampları oluyor onlardan ilerle yanınada bir tane tyt mat kitabıyla ilerle ilk 12 konu sonrası eğer gerçekten emek verip anlamışsan min 10-20 arası tyt mat gelmeye başlar, sonra fonksiyonlara çalışman lazım ondan sonrada ayt. Eğer gerçekten emek verip dişini sıkarsan ve çalışırsan 20 e kadar ayt mat zrolabilirsin aynı şekilde tytde de baya yüksebilirsin.Şuan 5 net tyt matematik yapıyorum oda bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
Ayt matematik ezberle yapılabilen konular var diyorlar bu 4 ay günde 1.5 saat ayt matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?
yorum değil hocam çoğu AYT soruları için işlemlerde TYT'den yardım alıyosun fonksiyonudur polinomudur TYT matematik için şart en azından 12 temel konuyu bilmen lazımAyt matematik sadece bilgi istiyor tyt ise bilgi + yorum bazı kişiler yapılabileceği söylüyordu ondan dolayı sordum bende emin misiniz ona göre çalışacağım 4 ay kaldı