Bu kadar paragraf çözdün ve hayla arayıştamısın ales sorularını çözHız ve renk kolay değil mi
Orta diyebilirim yani sana kolay da geliyor olabilir bilmiyorum. Önemli olan farklı kaynaklardan soru tarzlarını görmek.Hız ve renk kolay değil mi
Valla dil bilgisi konularını bitirmeden 1 paragraf kitabı daha bitiriyim diyorum sonra da zaten Türkçe Denemelerine başlıcamBu kadar paragraf çözdün ve hayla arayıştamısın ales sorularını çöz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunları çözmüş birisinin hız ve renk çözmesine gerek yok
Zor düzey daha iyi olurOrta diyebilirim yani sana kolay da geliyor olabilir bilmiyorum. Önemli olan farklı kaynaklardan soru tarzlarını görmek.
O zaman Limit Kronometre bi de karekök.Zor düzey daha iyi olur
Sen napıyon şimdi ne zamandır paragraf çözüyorsun, günde kaç soru çözüyon? Sadece paragraf çözüp durmuyorsundur inşallah.Daha ne kadar paragraf çöziyim
9 ay oldu heralde paragraf a başlıyalım günde 20-25 tane çözüyom sadece paragraf çözüyom ama matematiğemde başlıcamSen napıyon şimdi ne zamandır paragraf çözüyorsun, günde kaç soru çözüyon? Sadece paragraf çözüp durmuyorsundur inşallah.
Kaçıncı sınıfsın?9 ay oldu heralde paragraf a başlıyalım günde 20-25 tane çözüyom sadece paragraf çözüyom ama matematiğemde başlıcam