Aslan_Akbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Evet gördüğünüz gibi. 135 dakika olan süre 165 dakika oldu. vallahi ben bu işin içinde bir iş görüyorum. neden durduk yere süreyi uzatsınlar ki? sizce sebebi nedir?
tyt-ayt baraj puanları da kalkmış üniversiteler zaten itibarsızdı artık üniversite okunmaz bu ülkedeEvet gördüğünüz gibi. 135 dakika olan süre 165 dakika oldu. vallahi ben bu işin içinde bir iş görüyorum. neden durduk yere süreyi uzatsınlar ki? sizce sebebi nedir?
ben artık çok zor bir sınav bekliyorum baraj kalktı üstelik tyt süresi arttırıldı 2021 i mumla arayacak gibiyiz sanki Allah sonumuzu hayır etsinKötü olmuş.
Eğer 2020'de ki gibi bir sınav olursa felaket yaşanır. 2020'de yaşandı da.
tercih yapmak için belli bir puanı geçmen gerekiyor o artık kaldırıldı ben böyle biliyorum üniversitelere vasıfsız kişiler dolacakBaraj muhabbeti ne oluyor hocam?
TYT zorluğu her sene aşağı yukarı aynı olur.ben artık çok zor bir sınav bekliyorum baraj kalktı üstelik tyt süresi arttırıldı 2021 i mumla arayacak gibiyiz sanki Allah sonumuzu hayır etsin
bilemiyorum eleyecek bir yer bulmaları gerek bir kısım elbet zor sorulacak türkçe veya matTYT zorluğu her sene aşağı yukarı aynı olur.
Süre uzatılınca belirleyicilik azalacak, olan bu sene sınava girenlere olacak.
nerden mezuna kaldım arkadaş yabilemiyorum eleyecek bir yer bulmaları gerek bir kısım elbet zor sorulacak türkçe veya mat