Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,130
2020 soruları güzeldi 2021 e diyecek söz yok o matematik neydi 2022 bizi bitirecek gibiGözümde canlanır koskoca mazi YKS2020 Türkçe soruları
2020 soruları güzeldi 2021 e diyecek söz yok o matematik neydi 2022 bizi bitirecek gibiGözümde canlanır koskoca mazi YKS2020 Türkçe soruları
2020 TYT Türkçe ve sosyal kasintıyı 30 dk verilmişti ekstradan fazlasını çıkardılar sağ olsunlar2020 soruları güzeldi 2021 e diyecek söz yok o matematik neydi 2022 bizi bitirecek gibi
sıkı durun yks 2022 den sonra üstümüzden tır geçmiş gibi olacağız2020 TYT Türkçe ve sosyal kasintıyı 30 dk verilmişti ekstradan fazlasını çıkardılar sağ olsunlar
Kolay gelsin size ben kurtuldum vallasıkı durun yks 2022 den sonra üstümüzden tır geçmiş gibi olacağız
senin adına sevindim bize şans dile ÖSYM nin tokadı sert inecek gibiKolay gelsin size ben kurtuldum valla
Sizin halinizi çok iyi anlıyorum . 2021 AYT ve TYT matematiği çözerken tır çarpmisa dönmüştüm çok kotu bir duygu resmen geleceğin gözünün önüne geliyor resmen umarım sağ salim atlatırsın hem üni daha zor haberin olasenin adına sevindim bize şans dile ÖSYM nin tokadı sert inecek gibi
hocam benim son şansım. babam bir daha izin vermez mezuna kalmayı vallahi yandım ya.Sizin halinizi çok iyi anlıyorum . 2021 AYT ve TYT matematiği çözerken tır çarpmisa dönmüştüm çok kotu bir duygu resmen geleceğin gözünün önüne geliyor resmen umarım sağ salim atlatırsın hem üni daha zor haberin ola![]()
Bende de öyle oldu sıkma canını çalış olduğu kadar .hocam benim son sansım. babam bir daha izin vermez mezuna kalmayı vallahi yandım ya.
2020 tyt ile 2021 tyt arasında dağlar kadar fark var nasıl aşağı yukarı aynı?TYT zorluğu her sene aşağı yukarı aynı olur.
Süre uzatılınca belirleyicilik azalacak, olan bu sene sınava girenlere olacak.