TYT Türkçe Kitap öneirsi

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
Merhabalar TYT Türkçe kitap aldım ve iyi mi? ysptım kötümü yaptım emin değilim bilgili arkadaşlar cevap versin
Bu kitaplar yeterlimi?
IMG_20251017_172146.webp

Merhabalar TYT Türkçe kitap aldım ve iyi mi? ysptım kötümü yaptım emin değilim bilgili arkadaşlar cevap versin
Bu kitaplar yeterlimi?
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun kankam güzel kitaplar hız ve renk kolay orta bilgi sarmal prgrf zor diye biliyorum türkçesinde pek fikrim yok 3d dil bilgisi bendede var bence cok zor değil yusuf mert aslanıın yt kaynak rehberi var bakabilirsin

hayırlı olsun kankam güzel kitaplar hız ve renk kolay orta bilgi sarmal prgrf zor diye biliyorum türkçesinde pek fikrim yok 3d dil bilgisi bendede var bence cok zor değil yusuf mert aslanıın yt kaynak rehberi var bakabilirsin
AYT matematik için ne önerirsinz

345, Orijinal ve 3D yayınlarını boş soru kalmayacak şekilde çözmüş olmak önemli. Geri kalan 1-2 kitabın yayınını sen seçebilirsin. Acil, Bilgi Sarmal, Eyüp B. olabilir. Ben kendim yanına şimdilik Acil ekledim. "345 çözme, boş" diyenleri salla. Sen kesinlikle çöz.

Son düzenleme:
hiç yoksan sıfırsan aktif al baya temel alııyor iyi olur senin icin temelin varsa kolay orta mikro orjinal alabilirsin baya pekiştirir konularını sonra orta seviye için bende 345 var öyle ahım şahım zor değil ama yavaş yavaş üst düzeye geçiriyor seni bilgi sarmal bi tık daha zordur ondan 345 daha orta üstün temeliyse bilgi sarmal zora daha yakındır sonra orjinal çözebilirsin her zorlukta testi var genel tekrar gibi olur zor sorularıda baya bakış açısı katan sorular düşündürücü en üst seviye için 3D eyüp b barış alabilirsin artık fullemeye gitmek için onlardada yine kolay orta zor seklınde sorular konu anlatımı icinse ben mert hoca izliyom 2025 ayt kamp kıtabı var onun 26 sına yada eyup b bakabilirsin temelin varsa yoksa eğer bıyıklı rehber mat bakmanı tavsiye ederim ayriyetten apotemi fasiküllerini öneririm belli bir seviyeye geldikten sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,219
Son üye
epifiz
Geri