Uber Türkiye Saçmalığı

Melisana

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
342
Bildiğiniz üzere Uber, yurtdışında gerekli belgeleri getiren herkesi şoförü yapabiliyor. Buna örnek olarak gökhan öner ve okan serbes. Ancak Türkiyede sadece taksi sahipleri uber şoförü olabiliyor. Böyle bir saçmalık nasıl olur? Ha tamam yurtdışından gelecek turistler için iyi olacaktır. Taksiciler turist tarifesi açamayacak 10x para kazanamayacak. Ancak adamlar zaten yapıyor bu işi kendine haftasonu rk gelir rlde etmek isteyen vatandaşın ne suçu var da bu işten mahrum kalıyor? Tr serveri yine şaşırtmıyor!!!

Birleşik Krallık'ın uber sürücülerine yaptığı şeye bak https://www.instagram.com/p/CLeQH7dHn6c/?igshid=1knb8oa3n5m2y

Son düzenleme:
Bildiğiniz üzere Uber, yurtdışında gerekli belgeleri getiren herkesi şoförü yapabiliyor. Buna örnek olarak gökhan öner ve okan serbes. Ancak Türkiyede sadece taksi sahipleri uber şoförü olabiliyor. Böyle bir saçmalık nasıl olur? Ha tamam yurtdışından gelecek turistler için iyi olacaktır. Taksiciler turist tarifesi açamayacak 10x para kazanamayacak. Ancak adamlar zaten yapıyor bu işi kendine haftasonu rk gelir rlde etmek isteyen vatandaşın ne suçu var da bu işten mahrum kalıyor? Tr serveri yine şaşırtmıyor!!!​
Forumda istediğin kadar yaz bunu, bir şey olmaz bu tip şeyler de Twittere yazmak daha mantıklı.

Taksi şoförleriyle konuş seslerini çıkartmayacaklarsa 20 kişi dilekçe gönderelim Cumhurbaşkanlığına. Daha önce uberler çıkınca ne olduğunu bilmiyorsun herhalde ?

Taksiciler geçmiş dönemlerde Uber'e tepki gösterip, ülkemizden göndermişlerdi. Orta yolu bulmuşlar bu şekilde galiba.

Taksi şoförleriyle konuş seslerini çıkartmayacaklarsa 20 kişi dilekçe gönderelim Cumhurbaşkanlığına. Daha önce uberler çıkınca ne olduğunu bilmiyorsun herhalde ?
Çok iyi biliyorum. Bu konuları yakından takip ediyorum. O olaylardan sonra Uber yasaklandı. Sonra üst mahkeme yasağı kaldırdı. Yasağı kaldırmasındaki amaç ise turistlere uygulanan tarifelerden dolayı. Ben diyorum ki uber yurtdışında ek gelir oluşturmak için kullanılıyor (şoförler için) Türkiye'de neden olmasın?
Post automatically merged:

9-10k uber şoförü vardı o dönem. Ordaki kişiler şuan Türkiyeye uber gelmesine rağmen kullanamıyorlar uberi, çok saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,540
Üyeler
190,926
Son üye
okanmetin52
Geri